Πριν από περίπου μία βδομάδα η Ναταλία Γερμανού είχε κάνει τη δική της ανάρτηση στη σελίδα του Facebook, Thank you, next, λέγοντας τη δική της ιστορία ακομπλεξάριστα, με χιούμορ και ειλικρίνεια για ένα παλιό της ειδύλλιο που την είχε αφήσει σύξυλή! Αυτή τη φορά, ντου στο ΤΥΝ, έκανε ο Φάνης Λαμπρόπουλος με μία δική του ιστορία από το καρναβάλι της Πάτρας μια φορά και έναν καιρό!

Ανάρτηση στο ΤΥΝ, έκανε ο Φάνης Λαμπρόπουλος και τα λόγια είναι περιττά

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έκανε σήμερα, Σάββατο 10/10/2020, τη δική του ανάρτηση στη σελίδα Thank you, next στο Facebook και ομολογουμένως ήταν χιουμοριστική! Αναπόλησε μία ιστορία του από ένα καρναβάλι στην Πάτρα και είναι τουλάχιστον μοναδική αν όχι ασυναγώνιστη!

Aκολουθεί πανό καρναβαλιού.Πάτρα. Παλιά. Δραχμές είχαμε; Eυρώ είχαμε; Mαλλιά είχαμε; Δεν θυμάμαι.Γενικά δεν θυμάμαι και πολλά, όπως και όλοι όσοι έχουν ζήσει το καρναβάλι της Πάτρας. Και του Ρίο. Κοντά είναι άλλωστε αυτά. Όπως και κοντά είναι και το Αίγιο. Στην Πάτρα, όχι στο Ρίο. Είμαστε αραχτοί στο Αίγιο, εγώ και 3-4 φίλοί, Σάββατο βράδυ πριν την Κυριακή του καρναβαλιού, μπακουροπαρέα, έψηνε ένας από αυτούς μια φοιτήτρια στην Πάτρα. «Δεν πάμε Πάτρα;» λέει, «Δεν πάμε;» λέμε, ε και δεν πήγαμε.Πλοτ τουίστ πήγαμε.Κανονικοί όπως είμαστε. Ντάξει αν μας έβλεπε κάποιος θα έλεγε ότι είχαμε ντυθεί κάτι, λογικό.Φτάνουμε Πάτρα, σπάει η παρέα, πήγε ο ένας να βρει τη φοιτήτρια, πήγε ο άλλος να βρει τον άλλο που είχε χαθεί από τις μαυροδάφνες κι έβλεπε τα Ψηλά Αλώνια χαμηλά, έμεινα εγώ μόνος μου.Μόνος-Πάτρα-Καρναβάλι δεν στέκει βέβαια. Ε δεν έστεκα κι εγώ. Πετυχαίνω κολλητό από παλιά «Πώς είσαι έτσι ρε», μου λέει, «Γιατί τι έχω;» του λέω», «Δεν έχεις ντυθεί», λέει, «Α νόμιζα», λέω.Με τα πολλά με ντύνει Οβελίξ. Καλά μια περούκα μου έβαλε και το ριγε το παντελόνι το γνωστό. Η ώρα έχει παέι αργά, έχει τελείωσει η παρέλαση, έχει καεί και ο καρνάβαλος κι εμείς και συνεχίζουμε στα μπαράκια με φρι ποτά και μαυροδάφνη στην τσέπη.Κάποια στιγμή την βλέπω; Δεν είμαι σίγουρος. Πάντως εκείνη με είδε. Κάτι μου είπε, κάτι της είπα, καταλήγουμε στο σπίτι της. Εγώ φάση σαν να έπιασα 5 αγριογούρουνα και τόσο σίγουρος ότι τα κάνω όλα μετά τις δύο. Αράζουμε σαλόνι, καναπέ ετοιμόροπο, ανάμεσα σε κουτιά πίτσας, μπουκάλια μαυροδάφνης και 30 αφίσες στον τοίχο.Βγάζω την περούκα, βγάζει την μπλούζα της.-Βγάλε την κοιλιά, μου λέει- Εντοιχισμένη είναι, δε βγαίνει, της λέω.Σηκώνεται, βάζει μπλούζα, «έχω διάβασμα», λέει, «μήπως να την κάνεις;»Και κάπως έτσι έφαγα ΤΥΝ και έμεινα με τον ιντεφίξ στο χέρι

Ντου στο TYN, έκανε ο Φάνης Λαμπρόπουλος και φυσικά ήταν ανεπανάληπτο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News