Για την πιο δύσκολη στιγμή στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου μίλησε ο Peter Philips, εγγονός του ίδιου και της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Σε δηλώσεις του στο BBC, ο εγγονός της Ελισάβετ αναφέρθηκε σε όλες τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του παππού του ενώ αποκάλυψε πως η χειρότερη στιγμή στην κηδεία του ήταν το ότι δεν μπορούσαν να αγκαλιάσουν τον αγαπημένο τους Φίλιππο.

Η δύσκολη στιγμή στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου:

Οι σκέψεις μας ήταν στη γιαγιά μας. Προσπαθούσαμε να τη στηρίξουμε όσο μπορούσαμε. Όλοι είδαν την εικόνα της που καθόταν μόνη της. Θα ήταν το ίδιο για όλους. Το χειρότερο ήταν να μην μπορείς να αγκαλιάσεις αυτόν που ήταν περισσότερο σε αυτόν που έφυγε από τη ζωή

Ο γιος της Πριγκίπισσας Άννας εξήγησε πως αυτό έζησαν πολλές οικογένειες, ενώ παράλληλα θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα για το τι πρέπει να κρατάμε απ’ αυτές τις στιγμές:

Ήταν το ίδιο για πολλές οικογένειες. Υπήρξαν κάποιες μεγάλες απώλειες αλλά ταυτόχρονα πρέπει να πάρεις τα θετικά από αυτές τις καταστάσεις, είτε είναι μια νέα ζωή, χαρούμενες αναμνήσεις ή ό,τι έχεις για να εστιάσεις

Μιλώντας για τον παππού του, ο Peter είπε πως θα του λείψει πολύ, ενώ χαρακτήρισε τη ζωή του συναρπαστική: «Έζησε μια συναρπαστική ζωή και εάν κάποιος από εμάς μπορούσε να ζήσει τα μισά από όσα εκείνος, θα ήταν πολύ χαρούμενος».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News