Το δεύτερο παιδί του Πετρούνια και της Μιλλούση ήρθε στον κόσμο και η οικογένεια τους μεγάλωσε με τον πιο όμορφο τρόπο!

Ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση

Τα ευχάριστα νέα διαδόθηκαν μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram όπου μοιράστηκαν την ίδια ανάρτηση. Στο post που ανέβασαν έγραψαν χαρακτηριστικά:

3 Δεκεμβρίου 23:57 η Μπέμπα μας απέκτησε την αδελφούλα της !! Διπλή πλέον η χαρά διπλή η ευλογία να βλέπουμε την οικογένεια μας να μεγαλώνει. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές !!
Τα λουλούδια και τα αρκουδάκια είναι πάντα ευπρόσδεκτα αλλά αυτή την στιγμή θα σας παρακαλούσαμε να δωρίσετε το ποσό αυτό στα Παιδικά Χωριά SOS για να χαρούν και άλλα παιδιά αυτές τις γιορτινές μέρες.
Ευχαριστούμε πολύ τον Γιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα που νιώθουμε τόσο ασφαλείς μαζί του , την Μαία μας Γωγώ αλλά και το προσωπικό του @omilosiaso και τον ίδιο τον όμιλο που όλες αυτές τις μέρες μας έκαναν την διαμονή μας πιο εύκολη !
Πληροφορίες για το πως μπορείτε να βοηθήσετε θα βρείτε στο story μας

Οι ίδιοι θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά τους και να προτρέψουν όσους θα ήθελαν να τους στείλουν ένα δώρο να χρησιμοποιήσουν το χρηματικό ποσό που θα έδιναν για έναν καλύτερο σκοπό, δωρίζοντάς το στα Παιδικά Χωριά SOS. Στην ιστορία τους μοιράστηκαν τις πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί ο καθένας να βοηθήσει.

Τρία χέρια χώρεσαν αγκαλιασμένα μέσα σε μία γλυκύτατη φωτογραφία η οποία ήταν ικανή να μοιράσει πολλά χαμόγελα.

Στο σημείο αυτό ας θυμηθούμε την ανάρτηση που είχαν κάνει για τη γέννηση της πρώτης τους κόρης

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News