Η σειρά του Alpha απ’ τους δημιουργούς του Έρωτας Μετά έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό που την παρακολουθεί, ενώ οι εξελίξεις είναι γρήγορες και συγκλονιστικές. Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής»; Μάθε πριν αυτά προβληθούν στην τηλεόραση.

Πλέον όλοι γνωρίζουν για τη σχέση της Αγγελικής με τον Μιχάλη, ενώ εκείνη προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το τέταρτο άτομο που συμμετείχε στον βιασμό της, μετά την αποκάλυψη του Νικόλα ότι ο Στέφανος ούτε βρισκόταν εκεί, αλλά ούτε κι έμαθε ποτέ το τι συνέβη.

Την ίδια στιγμή, η Τζένη είναι έτοιμη να πει στον Στέφανο για την σχέση της με τον Παύλο, ενώ ο ερχομός ενός νέου προσώπου έρχεται να ανατρέψει τα πάντα στο σπίτι των Αργυρών. Ποια είναι η Ελένη που υποστηρίζει ότι είναι κόρη του Αργυρού;

Ο Δημήτρης συνεχίζει τα σκοτεινέ σχέδιά του και προσπαθεί να υπνωτίσει την Κατερίνα για να την παγιδέψει.

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της «Αγγελικής»;

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 18

Η Τζένη, μετά από την απειλή της Αγγελικής, αποφασίζει να μιλήσει στο Στέφανο για τη σχέση της με το Παύλο. Λίγο πριν του εξομολογηθεί την αλήθεια όμως, ο Στέφανος της κάνει μια πρόταση που ανατρέπει τα πάντα. Η Αγγελική μαθαίνει απ’ το Μιχάλη για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας και νιώθει ένοχη για την αποβολή και το λέει στη μητέρα της η οποία την παροτρύνει να αποκαλύψει στην Κατερίνα την πραγματική της ταυτότητα. Το ίδιο βράδυ η Αγγελική βρίσκει τον Νικόλα μεθυσμένο και καταφέρνει να μάθει πληροφορίες για τον τέταρτο βιαστή. Ο Θωμάς και Αποστόλης εκτελώντας μια δουλειά για τον Παύλο, καταλήγουν στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο, πράγμα που εξοργίζει τον Μιχάλη και τον φέρνει σε σύγκρουση με τον Παύλο. Τέλος μία απρόσμενη επίσκεψη θα συνταράξει την Αθηνά που βρίσκεται αντιμέτωπη με μία απειλή από το παρελθόν του Αργυρού.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 19

Η Αγγελική λέει στον Μιχάλη ποιος ήταν ο τέταρτος το βράδυ του βιασμού της και ζητάει την βοήθεια του να μάθει περισσότερα γι’ αυτόν. Η Αθηνά αντιμετωπίζει το κορίτσι που ήρθε και ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του Αργυρού, η οποία της λέει ότι τόσα χρόνια υπάρχει και κάποιος άλλος που ξέρει την ύπαρξη της. Η Τζένη με τον Στέφανο γυρνάνε από τον γάμο και παρά το εορταστικό κλίμα, η Τζένη είναι έτοιμη να αποκαλύψει στον Στέφανο τη σχέση της με τον Παύλο. Ο Δημήτρης ρίχνει υπνωτικό στην Κατερίνα για να την παγιδέψει, αλλά διακόπτεται απότομα από την Όλγα. Ο Μιχάλης ταραγμένος από το ατύχημα του Θωμά και του Αποστόλη επανεξετάζει την απόφασή του να φύγει με την Αγγελική. Η Αθηνά προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες για τα χρήματα που έμπαιναν στον λογαριασμό της Ελένης χωρίς να αποκαλυφτεί. Όταν νυχτώνει, ο Δημήτρης αποφασίζει να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :