Το brunch στο MasterChef αποδείχθηκε δύσκολο για τους παίκτες, κάτι που δεν μας έκανε εντύπωση, αφού θυμόμαστε τι είχε συμβεί και σε προηγούμενους κύκλους του διαγωνισμού μαγειρικής όταν είχε ζητηθεί απ’ τους παίκτες να μαγειρέψουν κάτι δημιουργικό βασιζόμενοι στην απλή ιδέα του brunch με ψωμί του τοστ. Μάλιστα, τότε είχαμε δει 9 υποψήφιους για αποχώρηση!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή… Πριν φτάσουμε στο Τεστ Δημιουργικότητας, προηγήθηκε Mystery Box, το οποίο έκρυβε ανακυκλώσιμα υλικά, δηλαδή υλικά που δεν χρησιμοποιήθηκαν στην κουζίνα την πρώτη φορά.

«Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι με αυτά τα υλικά να μαγειρέψετε κάτι νόστιμο και πολύ όμορφο. Δεν πετάμε τίποτα.», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Οι παίκτες είχαν στη διάθεσή τους 45 λεπτά, ενώ τον νικητή της δοκιμασίας περίμενε ένα μεγάλο δώρο, από brand με αθλητικά είδη.

Τα καλύτερα πιάτα που προέκυψαν μετά το Mystery Box τα είχαν ο Παναγιώτης, ο Ιωάννης, o Διονύσης και η Μαργαρίτα!

Τελικά, νικητής της δοκιμασίας αναδείχθηκε ο Ιωάννης, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του που θα είχε το πλεονέκτημα στο Τεστ Δημιουργικότητας.

Το brunch στο MasterChef

Ο Ιωάννης κλήθηκε να μοιράσει χρόνους και συγκεκριμένα 1 λεπτό και 3 λεπτά στο pantry, ενώ δεν υπήρχε κάποιος άλλος περιορισμός. Όλοι οι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν ένα δημιουργικό και νόστιμο brunch μέσα στον ίδιο χρόνο μαγειρικής.

Ο Ιωάννης αποφάσισε να μαγειρέψει και έδωσε την ευκαιρία στη Μαρία να ξεκουραστεί και να παρακολουθεί απ’ τον εξώστη, αλλά και να μην μπορεί να διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας.

Επιπλέον, χωρίς να προκαλέσει καμία εντύπωση, έδωσε μόλις 1 λεπτό στο pantry στη Μαρίνα και την Κωνσταντίνα, με τις οποίες έχει έντονη κόντρα.

Δες το trailer του επεισοδίου της Τρίτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News