Η επιστροφή της Μαργαρίτας στο MasterChef έγινε με πανηγυρικό τρόπο, με όλους τους παίκτες να μην μπορούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους! Μάλιστα, η παίκτρια πήρε τη λευκή πόδια και πήγε τρέχοντας στον εξώστη όπως είχε υποσχεθεί!

Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στο επεισόδιο της Δευτέρας συνέβη αυτό που περιμέναμε καιρό… Οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει ρίχτηκαν στη μάχη για να διεκδικήσουν την επιστροφή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Και οι 8 επίδοξοι σεφ που είχαν μείνει έδειξαν τη χαρά τους που έσμιξαν ξανά με τους παλιούς συμπαίκτες τους, ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι λιγότερο χάρηκαν για τη Μαρίνα και την Κωνσταντίνα. Ωστόσο, το κλίμα ήταν τόσο καλό που η Μαρία είπε ότι χάρηκε ακόμα και για εκείνες!

Ο Αλέξανδρος έδειξε την έκπληξή του βλέποντας τους παίκτες που έχουν μείνει ενώ η Μαργαρίτα δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της για την αντίδραση της Μαργαρίτας.

Οι συνολικά 12 παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν το… πιάτο της ζωής τους για να διεκδικήσουν μια θέση στο MasterChef. Στην πρώτη φάση, απ’ τους 12 παίκτες, ένας θα περνούσε απευθείας στο σπίτι, κάποιοι θα αποχωρούσαν και οι υπόλοιποι θα μαγείρευαν εκ νέου.

Οι παίκτες που αποχώρησαν, η επιστροφή της Μαργαρίτας και οι 6 που θα μαγειρεύουν ξανά

Ο Κωνσταντίνος, η Βίλλη, η Μαρία Φιλοπούλου και ο Αλέξανδρος Ακριτίδης αποχαιρέτησαν οριστικά τον διαγωνισμό μαγειρικής, αφού οι προσπάθειές τους δεν ικανοποίησαν τους κριτές.

Απ’ την άλλη, η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης και ο Νίκος είχαν 3 τίμιες προσπάθειες και παρέμειναν στις θέσεις τους.

Οι κριτές στη συνέχεια κάλεσαν μπροστά τις 3 καλύτερες προσπάθειες, δηλαδή τον Αλέξανδρο Συνοδινό, τη Μαργαρίτα και τη Μαρίνα.

Ο Ιωάννης και ο Σερόπ έμειναν πίσω, με τους κριτές να ανακοινώνουν ότι ο τελευταίος αποχωρεί και ο Ιωάννης θα έχει μια ακόμα ευκαιρία, αν και δεν εντυπωσίασε με το πιάτο του.

Το καλύτερο πιάτο παίχτηκε τελικά ανάμεσα στη Μαργαρίτα και τη Μαρίνα, αφού το ψήσιμο στην πάπια του Αλέξανδρο δεν του έδωσε την ευκαιρία να μπει κατευθείαν στο σπίτι.

«Αν είμαι εγώ η καλύτερη προσπάθεια, θα την πάρω και θα φύγω τρέχοντας», είπε η Μαργαρίτα και μόλις ανακοινώθηκε ότι παίρνει τη λευκή ποδιά έκανε την υπόσχεσή της πράξη!

Η παίκτρια άρχισε να χοροπηδάει και πήγε πάνω στον εξώστη για να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι έστησαν πάρτι για την επιστροφή της!

Οι 8 παίκτες έγιναν ξανά 9 με τη νίκη της Μαργαρίτας, ενώ οι 6 που έμειναν στους πάγκους τους θα διεκδικήσουν στο επεισόδιο της Τρίτης την επιστροφή τους, σε μια δοκιμασία με… μοναμαχίες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News