Αποχώρησε ο Νίκος Σκορδάκης οριστικά απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής με πιάτο του Νίκου Θωμά. Οι τρεις υποψήφιοι έδωσαν σκληρή μάχη για την παραμονή τους, με την Μαργαρίτα να αποθεώνεται για την προσπάθειά της για ακόμα μια φορά.

Ο Παύλος, ο Νίκος και η Μαργαρίτα ήταν οι τρεις μάγειρες που ήταν υποψήφιοι και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε ένα πιάτο του σεφ που γνωρίζουν πολύ καλά, αφού βρίσκεται δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Το πιάτο βασιζόταν στην απλότητα και όχι στην πολυπλοκότητα, παρόλα αυτά ήταν απαιτητικό, όπως είναι αναμενόμενο στο επίπεδο που έχει φτάσει πλέον το παιχνίδι.

Χταπόδι με λαρδί και πατάτες βανίλιας ήταν η συνταγή που κλήθηκαν να μαγειρέψουν οι παίκτες.

Σε κλίμα συγκίνησης, οι τρεις υποψήφιοι προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ και και οι τρεις παραδέχθηκαν πως αν είναι να φύγουν, προτιμούν να φύγουν μαγειρεύοντας μαζί με φίλους τους.

Παύλος και Νίκος είπαν πως επιθυμούν να φύγει ένας απ’ τους δυο τους και σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να αποχωρήσει η Μαργαρίτα, την οποία θέλουν για νικήτρια.

Αποχώρησε ο Νίκος Σκορδάκης

Τελικά, ο Παύλος συγκέντρωσε 28 βαθμούς, ενώ πίστευε ότι δεν τα έχει πάει καλά, ενώ η Μαργαρίτα έλαβε 4 8άρια εντυπωσιάζοντας με την προσπάθειά της.

Ο Νίκος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε οριστικά απ’ το MasterChef, αφού συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News