Ποιοι παίκτες βρίσκονται ήδη στο σπίτι του MasterChef και ποιοι αποχαιρέτησαν για τα καλά τον διαγωνισμό μαγειρικής στο επεισόδιο της Δευτέρας; Η δεύτερη φάση του bootcamp είναι πιο απαιτητική από ποτέ, με μια σειρά από δοκιμασίες που δεν έχουν ξαναγίνει.

H διαδικασία της δεύτερης φάσης του bootcamp

Απ’ τη δεύτερη φάση των bootcamp θα προκύψουν οι 12 παίκτες που θα συμπληρώσουν την τελική 24αδα.

Οι 28 παίκτες χωρίστηκαν τυχαία σε δύο ομάδες των 14 ατόμων.

Οι διαγωνιζόμενοι της κάθε ομάδας αρχικά δημιουργούν ένα πιάτο με πρωταγωνιστή το υλικό που έχουν μπροστά στις καμπάνες τους που είναι ίδιο για όλους, όπως και τα συνοδευτικά υλικά. Ο παίκτης με την καλύτερη προσπάθεια μπαίνει απευθείας στο σπίτι.

Οι τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες αποχωρούν οριστικά απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ οι 10 εναπομείναντες καλούνται να υποβληθούν σε δεύτερη δοκιμασία με τον νικητή να κερδίζει μία θέση μέσα στο σπίτι.

Στη δεύτερη δοκιμασία, οι παίκτες αγωνίζονται σώμα με σώμα. Οι παίκτες με τις καλύτερες προσπάθειες απ’ τους 10 έχουν το πλεονέκτημα να πλεονέκτημα να επιλέγουν τον αντίπαλό τους, ενώ οι υπόλοιποι επιλέγουν το βασικό υλικό και το εάν θα δοκιμαστούν σε τεστ δημιουργικότητας ή mystery box.

Η λευκή ποδιά και οι παίκτες που αποχώρησαν

Οι τρεις πιο δυνατές προσπάθειες που είδαμε τη Δευτέρα ήταν εκείνες του Αλέξανδρου Ακριτίδη, του Αλέξανδρου Συνοδινού και του Αντώνη Μητρόπουλου.

Τελικά, ο Αλέξανδρος Ακριτίδης ήταν εκείνος που πήρε τη λευκή ποδιά.

O Τεό, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος ήταν εκείνοι που δεν τα κατάφεραν και αποχαιρέτησαν τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ποιοι είναι ήδη λοιπόν στο σπίτι του MasterChef;

Απ’ την πρώτη φάση είχαν περάσει 12 παίκτες που είχαν πάρει απευθείας 3 “ναι” κι αυτοί είναι ο Κωνσταντίνος, ο Στέφανος, ο Παύλος, ο Ιωάννης, ο Παναγιώτης και ο Τζιοβάνι από τους άνδρες και η Ηρώ, η Μαρία, η Χριστίνα, η Μαρίνα, η Κωνσταντίνα και η Βίλλυ από τις γυναίκες.

σπίτι του MasterChef

Απ’ την πρώτη μέρα της δεύτερης φάσης, ο Αλέξανδρος κατάφερε να πάρει την λευκή ποδιά.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, θα δούμε τις μονομαχίες για τις 5 ποδιές:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News