Το lockdown έχει κάνει την καθημερινότητα για δεύτερη φορά αρκετά ιδιαίτερη και με αρκετές δυσκολίες για πολλούς κλάδους. Φαινομενικά στην τηλεόραση δε θα περίμενες να έχει φέρει ιδιαίτερες αλλαγές και όμως κι εκεί υπάρχουν ποικίλα προβλήματα. Το MasterChef θα διεξαχθεί κανονικά αλλά με συγκεκριμένες προδιαγραφές λόγω της κατάστασης.

Το MasterChef θα διεξαχθεί κανονικά – Τι αλλάζει

Το πρωί της Κυριακής, 15/11/2020, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Έλα Χαμογέλα”, η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου αναφέρθηκε στο MasterChef και στις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Τα γυρίσματα ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει εξαιτίας της απαγόρευσης μετακίνησης λόγω του lockdown. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κανάλι επεξεργάζεται τους τρόπους που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα και να διεξαχθεί κανονικά η εκπομπή.

Η Ναταλία Ανδρικοπούλου είπε χαρακτηριστικά:

Η παραγωγή του MasterChef βρήκε μια λύση για λύσει αυτό το γόρδιο δεσμό. Θυμίζω ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Θα πάρουν ειδικές άδειες από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για παίκτες του MasterChef που θα μεταβούν στην Αθήνα για συγκεκριμένο αριθμό ημερών. 2-3 το πολύ. Με πολύ αυστηρές προδιαγραφές, με καραντίνα, θα μένουν σε ξενοδοχείο, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα

Το MasterChef θα διεξαχθεί κανονικά και το πιθανότερο είναι ότι η εκπομπή θα είναι εντελώς διαφορετική με το lockdown προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας. Οι παίκτες θα εξυπηρετηθούν με ειδικές φόρμες μετακίνησης σύμφωνα με τα όσα λέγονται.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News