Η πρώτη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 6 ολοκληρώθηκε και στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε το καθιερωμένο συμβούλιο των παικτών, στο οποίο οι κριτές ανακοινώνουν τις βαθμολογίες.

Παρά τα προγνωστικά που ήθελαν την κόκκινη ομάδα να νικάει, τελική ηττήθηκε απ’ την μπλε. Οι μπλε κατάφεραν να συγκεντρώσουν συνολικά υψηλότερη βαθμολογία, η οποία προέκυψε κατά βάση απ’ τις επιμέρους παρασκευές, και κέρδισαν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 6.

Έτσι, οι παίκτες της μπλε ομάδας είχαν την πρώτη τους έξοδο με τον Γιάννη Αποστολάκη και απόλαυσαν ένα γεύμα στον νέο χώρο του Πάνου Ιωαννίδη.

Η κόκκινη ομάδα κλήθηκε στη συνέχεια να μπει στη διαδικασία της ασυλίας. Ο Γρηγόρης, ως αρχηγός, μπορούσε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο. Ο ίδιος διάλεξε να θέσει τον εαυτό του υποψήφιο προς αποχώρηση, ενώ παράλληλα έδωσε την πρώτη ασυλία στον Νίκο. Οι 4 παίκτες που διεκδίκησαν την ατομική ασυλία ήταν η Καλλιόπη, η Αναστασία, ο Γιάννος και ο Παναγιώτης.

Οι 4 επίδοξοι σεφ υποβλήθηκαν αρχικά σε δοκιμασία τυφλής γευσιγνωσίας, ενώ στη δεύτερη φάση έπρεπε να δημιουργήσουν ένα πιάτο, το οποίο δοκίμασαν στη γευσιγνωσία, από το μηδέν, χωρίς συνταγή.

Κανείς δεν κατάφερε να φτιάξει απόλυτα σωστά το πιάτο, όμως, τελικά ο Παναγιώτης κέρδισε την ασυλία, έχοντας την καλύτερη προσπάθεια.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News