Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση, μαγειρική και όχι μόνο, ήταν εκείνο της Τρίτης. Η αποχώρηση απ’ το MasterChef 5 που τους στεναχώρησε όλους αλλά και η κόντρα ανάμεσα στον Στέφανο και τον Πάνο που κρατάει γερά. Στο σπίτι είδαμε σκηνικά που θύμισαν άλλα reality…

Μετά το Τεστ Δημιουργικότητας, οι κριτές φώναξαν μπροστά τις καλύτερες προσπάθειες, με τον Αλέξανδρο και την Μαργαρίτα να διεκδικούν στο τέλος τον τίτλο του καλύτερου πιάτου. Τελικά, ο Αλέξανδρος ήταν ο νικητής της δοκιμασίας και θα έχει το πλεονέκτημα στην ομαδική της Τετάρτης.

Όσον αφορά τις χειρότερες προσπάθειες, κανείς δεν περίμενε ότι θα είναι τόσες πολλές…

Ο Στέφανος, ο Κωστής, η Κωνσταντίνα, ο Ιωάννης και η Βίλλη ήταν υποψήφιοι, με τον Νίκο να δίνει την κάρτα ασυλίας του στην Βίλλη, με αποτέλεσμα η κυρία Μαρία να κατεβαίνει να μαγειρέψει ενώ λίγο νωρίτερα είχε “σωθεί”.

Οι παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν ένα τηγανητό παστίτσιο με καπνιστό ταρτάρ με αφρό φέτας και λάδι από λαχανίδα.

Οι πέντε υποψήφιοι για αποχώρηση μαγείρεψαν με πάθος, όμως, μόνο ένας κατάφερε να εντυπωσιάσει πραγματικά τους κριτές. Ο Στέφανος είχε το απόλυτο δεκάρι, σύμφωνα με τους κριτές, και φυσικά πήγε πρώτος στο σπίτι.

Η αποχώρηση απ’ το MasterChef 5 που τους στεναχώρησε όλους

Η έκπληξη έγινε στη συνέχεια… Ο Κωστής είχε επίσης ένα καλό πιάτο, αλλά του έκαναν ορισμένες παρατηρήσεις οι κριτές, ενώ η Κωνσταντίνα ήταν η τρίτη που ήταν ασφαλής. Και κάπου εκεί έγινε η ανατροπή. Η αστοχία του Ιωάννη με το παστίτσιο πιστέψαμε όλοι ότι μπορεί να του στοίχιζε την παραμονή του, όμως, η παραγωγή θέλησε να μας… παραπλανήσει, δείχνοντάς μας πρώτα την Μαρία να επιστρέφει στο σπίτι. Αφού πανηγύρισαν όλοι για την επιστροφή της, τους είπε ότι γύρισε απλά για να μαζέψει τα πράγματά της.

Έτσι, ο Ιωάννης χτύπησε την πόρτα, γεμίζοντας χαρά την παρέα του κι απογοήτευση την πλειοψηφία των παικτών, οι οποίοι είχαν πιστέψει πως αποχώρησε.

Η ένταση ανάμεσα σε Πάνο και Στέφανο

Μία κίνηση του Πάνου προκάλεσε αναστάτωση και εκτυλίχθηκε ένα έντονο λεκτικό επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και τον Στέφανο.

Όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι, όλοι έδειξαν την δυσαρέσκειά τους που επέστρεψε και ο Ιωάννης.

Ο Πάνος για να πικάρει τους υπόλοιπους, έβαλε τρία μπουκάλια ξίδι πάνω στο τραπέζι. Αυτή η κίνηση ήταν αρκετή για να ξεκινήσει μια έντονη φασαρία, ενώ με τον Στέφανο κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια.

Η ομαδική της Τετάρτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News