Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει για το MasterChef, με τα καθιερωμένα Mystery Box και Τεστ Δημιουργικότητας. Όμως, η μια απ’ τις δοκιμασίες θα είναι μια δοκιμασία με ζευγάρια στο MasterChef!

Αν παρακολουθούσες τον διαγωνισμό και τις προηγούμενες χρονιές, θα θυμάσαι ότι αυτή η δοκιμασία όπου μαγείρευαν 2-2 και σε περίπτωση ήττας ήταν και οι δύο υποψήφιοι, μας είχε χαρίσει επικές στιγμές και τσακωμούς!

Ένα ακόμα Mystery Box θα σημάνει την έναρξη της νέας εβδομάδας στον μεγαλύτερο μαγειρικό διαγωνισμό, το MasterChef 5.

Αυτή τη φορά το ζητούμενο είναι η εφευρετικότητα του μάγειρα μέσα στην κουζίνα, η πρακτικότητα και η γρηγοράδα, προκειμένου να προλάβει να ετοιμάσει ένα αξιόλογο πιάτο για να παρουσιάσει στους τρεις chef κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.  

Το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί, αποτελεί μια δοκιμασία αλλά και ένα crash test σχέσεων. Δυο πιάτα, ένα γλυκό και ένα αλμυρό, είναι το ζητούμενο στα ζευγάρια, που προκύπτουν από τις επιλογές του νικητή του Mystery Box. Η διαφορά, αυτή τη φορά, είναι ότι τα λάθη ή οι επιτυχίες του ενός θα αφορούν και θα βαραίνουν και τον άλλο. Ως ζευγάρια θα αναδειχθούν ή ως ζευγάρια θα βρεθούν προς αποχώρηση. Μαζί λοιπόν στην άβυσσο, μαζί και στον μαγειρικό «παράδεισο»! 

Τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου αναμενόμενα καθώς υποψήφιοι προς αποχώρηση, είναι κάποιοι από τους πολύ δυνατούς μάγειρες του φετινού διαγωνισμού.

Έφτασε η μέρα με τη δοκιμασία με ζευγάρια στο MasterChef που όλοι περιμέναμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News