Φαντασμαγορικό, χαρούμενο,  πρωτότυπο, γεμάτο φαντασία και λάμψη, το The Masked Singer κάνει πρεμιέρα σήμερα το βράδυ, 31/3, στις 21.00, στον ΣΚΑΪ. Αγαπημένες προσωπικότητες τραγουδούν στη σκηνή όπως δεν τους έχεις απολαύσει ποτέ ξανά! Φορούν τις πιο εντυπωσιακές μάσκες και χωρίς κανείς να γνωρίζει ποιοι είναι, ξεκινούν την πιο top secret αποστολή της καριέρας τους. 

Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς υποδέχεται την πιο κεφάτη επιτροπή της τηλεόρασης, τους Detectives του The Masked Singer. Ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, συγκεντρώνουν στοιχεία, κρατούν σημειώσεις, προσπαθούν να αποσπάσουν επιπλέον πληροφορίες και ξεκινούν την έρευνα! 

Masked Singer πρεμιέρα: Τι θα δεις στην οθόνη σου;

8 Μάσκες συστήνονται στο κοινό, κι αφού τα δίνουν όλα στη σκηνή δέχονται την πρώτη «αναγνωριστική» ερώτηση από τον Σάκη Ρουβά. Θα βοηθήσει τους detectives η αινιγματική τους απάντηση;

Οι detectives πιάνουν δουλειά, τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, τι από όλα ισχύει; Μήπως τελικά πίσω από τη Μάσκα κρύβεται κάποιος πολύ καλός τους φίλος; Μπαίνουν στον πειρασμό ακόμη και να τηλεφωνήσουν σε αυτόν που νομίζουν πως είναι εκεί και τους το κρύβει!

Masked Singer πρεμιέρα

Ο Νίκος Μουτσινάς βλέπει την… Άννα Βίσση πίσω από κάθε Μάσκα.

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πιστεύει πως αν καταφέρει να βρει τις Μάσκες θα κερδίσει κάτι!

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι η καλή μαθήτρια, ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης, η φωνή της λογικής!

Οι Μάσκες διατηρούν το μυστήριό τους επιβραβεύοντας ή απορρίπτοντας υποθέσεις, κατά το δοκούν και όχι απαραιτήτως επειδή τα ονόματα που ακούγονται, ισχύουν!

Masked Singer πρεμιέρα

Η Μάσκα ολοκληρώνει την εμφάνισή της και ο κάθε detective γράφει την πρώτη του πρόβλεψη. Αυτή την πρόβλεψη θα τη θυμηθούμε ξανά, λίγο πριν την αποκάλυψη της κάθε Μάσκας, όταν θα έχει ψηφιστεί για να φύγει. Πόσο θα έχει αλλάξει μέχρι τότε η πρόβλεψή τους; 

Στο τέλος όλων των εμφανίσεων, το κοινό στο πλατό και οι detectives ψηφίζουν την αγαπημένη τους Μάσκα. Εκείνη που συγκεντρώνει τις λιγότερες ψήφους θα πρέπει να αποκαλυφθεί! 

Δες το trailer εδώ:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :