Η Kate Middleton θυμάται την βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν τις γιορτές και συγκινεί το Ηνωμένο Βασίλειο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο το οποίο προβλήθηκε λίγο πριν την έναρξη της τελετής για τα κάλαντα, υπενθύμισε σε όλους πως τα Χριστούγεννα ήταν μια ιδιαίτερη περίοδος για την αείμνηστη βασίλισσα και την οικογένειά της.

Ομιλία Kate Middleton για βασίλισσα Ελισάβετ: Το συγκινητικό βίντεο

«Η Αυτού Μεγαλειότητα είχε τα Χριστούγεννα μέσα στην καρδιά της, ως μια εποχή που έφερνε κοντά τους ανθρώπους, ενώ παράλληλα μας υπενθύμιζε τη σημασία της πίστης, της φιλίας και της οικογένειας με σκοπό να δείξουμε ενσυναίσθηση και συμπόνια», λέει η Kate στο βίντεο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκφώνησε τη συγκεκριμένη ομιλία κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών μια μέρα πριν από τη λειτουργία της 15ης Δεκεμβρίου στο Αβαείο του Westminster. Ήταν η δεύτερη χρονιά που η Kate Middleton οργάνωσε τη συγκεκριμένη εκδήλωση προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο για το καθήκον και την υπηρεσία τους τους προηγούμενους 12 μήνες. 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής Together at Christmas, με παρουσιάστρια την Catherine Zeta-Jones στο ITV1 στις 24 Δεκεμβρίου.

Η Kate με το αστραφτερό της φόρεμα, στέκεται μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο κι αναφέρει: «Η περσινή εκδήλωση μου θύμισε τι μου αρέσει περισσότερο στα Χριστούγεννα: να βλέπω ανθρώπους να είναι μαζί, να γιορτάζουν και να βιώνουν ιδιαίτερες στιγμές, ενώ σκέφτομαι και τη χρονιά που πέρασε».

Δεν πέρασε μόνο η Meghan δύσκολα: Ο δρόμος της Kate προς τη βασιλική οικογένεια ήταν στρωμένος με αγκάθια

Η πριγκίπισσα Kate εξηγεί, μάλιστα, ότι προσκάλεσε εκατοντάδες «άτομα που δίνουν έμπνευση» στο Αβαείο του Westminster. Είναι «αυτοί που επιδεικνύουν τη δύναμη της διασύνδεσης και των κοινοτικών αξιών, επιτρέποντάς μας να συνεχίσουμε την παράδοση της βασίλισσας Ελισάβετ να αναγνωρίζουμε και να ευχαριστούμε αυτούς που έχουν υπερβεί τα όριά τους και υποστηρίξουν τους άλλους. Η Αυτού Μεγαλειότητα μας έχει αφήσει μια απίστευτη κληρονομιά που έχει εμπνεύσει βαθιά πολλούς από εμάς».

«Ενώ τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά φέτος, μπορούμε ακόμα να θυμόμαστε τις αναμνήσεις και τις παραδόσεις που μοιραστήκαμε. Αφιερώστε χρόνο για να γιορτάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας όλα τα υπέροχα πράγματα που κάνουν τα Χριστούγεννα τόσο ξεχωριστά».

Η τελετή για τα κάλαντα της Kate περιλαμβάνει μια σειρά από αφιερώματα στην βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ παράλληλα έχει προσκαλέσει και την χορωδία από το Ουκρανικό Σχολείο St. Mary στο Λονδίνο για να τραγουδήσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Παράλληλα με το βίντεο της, το γραφείο της στο Παλάτι του Kensington δημοσίευσε την επιστολή που έγραψε η πριγκίπισσα για να τους ζητήσει να λάβουν μέρος.

ομιλία Kate Middleton για βασίλισσα Ελισάβετ
KENSINGTON PALACE – Ομιλία Kate Middleton για βασίλισσα Ελισάβετ

Αλλαγές στη βασιλική οικογένεια! – Η Kate Middleton αποκτά νέο τίτλο και όλοι αναρωτιόμαστε γιατί τον «έκλεψε» από τον πρίγκιπα William

Η διευθύντρια Inna Hryhorovych έλαβε ένα γράμμα από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας που την ευχαριστεί για τη φροντίδα που παρέχει στις οικογένειες και τα παιδιά που φοιτούν στο σχολείο, το οποίο είναι ένα «σωσίβιο για ολόκληρη την κοινότητα». Αυτό είναι δυνατό μόνο «λόγω της ακούραστης δουλειάς και της αφοσίωσής σου», έγραψε η Kate.

Και προσθέτει, «Η μουσική ήταν πάντα σημαντική για μένα, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου, και η δύναμή της να μας συνδέει και δεν πρέπει να υποτιμάται. Η παιδική χορωδία στο St. Mary’s είναι ένα θαυμάσιο παράδειγμα για το πώς είναι δυνατόν να βρεις νόημα στις δύσκολες στιγμές».

Και κάπως έτσι, φαίνεται πως τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ ξεχωριστά για την βασιλική οικογένεια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News