Γέννησε η Νάντια Μπουλέ τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισάακ. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κόρη της Νάντιας Μπουλέ και του Γιώργου Ισάακ γεννήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 16/7 σε ιδιωτικό μαιευτήριο στα Βόρεια Προάστια και το ζευγάρι βιώνει τις πρώτες ώρες μαζί με την μικρή.

Η ηθοποιός αλλά και η μικρούλα της είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Το κοριτσάκι που γέννησε η Νάντια Μπουλέ, βάρους 2.870 γραμμαρίων, όπως αναφέρει το TLIFE, ήρθε στον κόσμο στις 3.40 τα ξημερώματα στο ΙΑΣΩ.

Γέννησε η Νάντια Μπουλέ αλλά πώς είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της;

Στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός είχε περιγράψει το πώς έμαθε ότι είναι έγκυος:

Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…

Στο Instagram της, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα κι έγραφε στη λεζάντα: «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού».

Εμείς ευχόμαστε στο ζευγάρι να απολαύσουν αυτή την πρώτη μαγική περίοδο με το μωράκι τους και να είναι πάντα ευτυχισμένοι και υγιείς!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News