Το «Maestro» του Παπακαλιάτη συγκλόνισε ξανά το κοινό. Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς του Mega εμβάθυνε περισσότερο στην ιστορία, αυτή την φορά μέσα από τα μάτια του Αντώνη, που υποδύεται ο Ορέστης Χαλκιάς. Το twitter έπιασε φωτιά, την ίδια ώρα που το Maestro σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης.

Ο απόλυτος νικητής αναδείχθηκε για μια ακόμα βραδιά ο Παπακαλιάτης, με τα μηχανάκια της AGB να χτυπούν κόκκινο. Με 27,6 στο δυναμικό κοινό και 27,8 στο σύνολο, το φαινόμενο Maestro δεν έχασε την δυναμική του.

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο που εξιστορήθηκε από τον Αντώνη (Ορέστης Χαλκιάς);

Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα. Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχονται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως εκείνος δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει.

Η σκηνή ενδοοικογενειακής βίας που καθήλωσε

Με μια σκηνή-γροθιά στο στομάχι ξεκίνησε το δεύτερο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς. Ο Χαράλαμπος, έχοντας υποψιαστεί τις σεξουαλικές προτιμήσεις του γιου του και την σχέση του με τον Αντώνη, του επιτίθεται γεμάτος οργή ξυλοκοπώντας τον με αλυσίδες. Σε μια προσπάθεια να προστατεύσει τον γιο της, η Μαρία μπαίνει μπροστά, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση. Αντίθετα πέφτει κι η ίδια θύμα της μανίας του συζύγου της.

Μέσα σε ένα σκηνικό που κόβει την ανάσα, το Maestro κατάφερε να μας μεταδώσει την φρικιαστική σκληρότητα της ομοφοβίας και την ενδοοικογενειακής βίας. Κατά την διάρκεια της σκηνής ακούγεται μια ατάκα που σοκάρει, καθώς κρύβει μέσα της την ωμή πραγματικότητα μιας κοινωνίας σαπισμένης.

«Προτιμώ να σε δω στην κάσα παρά να γίνεις αδερφή», λέει ο Χαράλαμπος στον γιο του, καθώς τον ξυλοκοπεί άγρια.

«Maestro»: Το συγκλονιστικό ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα έρχεται στις οθόνες μας – Οι ήρωες της πολυαναμενόμενης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Το twitter αποθέωσε την Καβογιάννη

Χαρακτηριστικό είναι πως το hashtag #maestro ήταν στην κορυφή των trends στο Twitter από τα πρώτα λεπτά προβολής του χθεσινού επεισοδίου. Ωστόσο, το υποκριτικό ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση. Ο βουβός πόνος της κακοποιημένης γυναίκας, που βλέπει το παιδί της απροστάτευτο στα χέρια του συζύγου της, αποτυπώθηκε με την τεράστια ερμηνεία της Καβογιάννη και δικαίως αποθεώθηκε.

Τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023: Αυτές είναι οι νέες ελληνικές σειρές που θα φας κόλλημα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :