11 χρόνια μετά την τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει με τον «Maestro». Το trailer της σειράς μόλις κυκλοφόρησε και η αλήθεια είναι ότι μας έχει ήδη καθηλώσει.

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Οκτώβριο στο Mega και το traier που μόλις κυκλοφόρησε μας έχει κάνει να μετράμε ήδη αντίστροφα και να ανυπομονούμε.

«Maestro»: Η νέα σειρά του Mega που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν

Οι πρώτες εικόνες απ’ τα γυρίσματα της νέας σειράς του Παπακαλιάτη

«Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση»: Με αυτά τα λόγια περιγράφει η επίσημη ανακοίνωση του Μεγάλου Καναλιού τη νέα σειρά με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα, στους Παξούς και στην Κέρκυρα, ενώ στη σειρά, πέρα από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, πρωταγωνιστούν η Χάρις Αλεξίου, η Μαρία Καβογιάννη, ο Φάνης Μουρατίδης, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Γιάννης Τσορτέκης, αλλά και οι Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Στεφανία Γουλιώτη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση- Ποια ήταν η τελευταία του σειρά πριν 11 χρόνια;

Όσον αφορά την υπόθεση, το Mega είχε αποκαλύψει παλαιότερα, πως έχει να κάνει με έναν δάσκαλο μουσικής ο οποίος ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας ταξιδεύει στους Παξούς (Video)

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Δες εδώ το trailer της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News