Το φιλί Madonna και Britney Spears το 2003 είχε γίνει viral, χωρίς να ξέρουμε τότε τι είναι viral, και η εικόνα των δύο γυναικών να φιλιούνται στο στόμα on stage έχει μείνει στο μυαλό όλων πολύ συμβολικά.

Τώρα, οι δύο γυναίκες αναβίωσαν το περίφημο φιλί τους στον γάμο της Britney Spears!

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά το iconic φιλί τους στα MTV Video Music Awards, Madonna και Britney Spears δείχνουν ότι εξακολουθούν να είναι πολύ κοντά.

Την Πέμπτη, στον γάμο της Britney, η Madonna ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους και οι δύο γυναίκες αντάλλαξαν ξανά ένα φιλί στο στόμα.

Φιλί Madonna και Britney Spears
KEVIN OSTAJEWSKI/SHUTTERSTOCK

Madonna και Spears είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια και είχαν συνεργαστεί στο hit του 2003 “Me Against the Music.” Μετά τη στιγμή που είχαν στα MTV το 2003, η Britney είχε δηλώσει στο CNN πως δεν ήξερε πώς θα ήταν, ενώ είχε αποκαλύψει ότι δεν είχε ξαναφιλήσει γυναίκα στο παρελθόν.

Το 2018, όταν βρέθηκε ξανά στο Radio City Music Hall στη Νέα Υόρκη, είχε πει:

Την τελευταία φορά που ήμουν σ’ αυτή τη σκηνή, φίλησα ένα κορίτσι, και το όνομά της είναι Madonna

Ανάμεσα στους υπόλοιπους διάσημους καλεσμένους του γάμου ήταν ονόματα όπως Selena Gomez, Drew Barrymore, Maria Menounos και Paris Hilton.

Η Donatella Versace, η οποία υπέγραψε το νυφικό της Britney, και ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Mathew Rosengart, έδωσαν επίσης το παρών στον γάμο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News