Η Λίνα Σακκά έκανε μια βαθιά εξομολόγηση στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Μίλησε για τον γιο της και το πώς είναι να τον μεγαλώνει μόνη της.

Όπως παραδέχθηκε η ηθοποιός, δεν είναι εύκολο να μεγαλώνει κάποιος μόνος του ένα παιδί και το χαρακτήρισε ως ένα απ’ τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα.

Είπε πως δεν το επεδίωξε αλλά έτυχε και προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Κλήθηκε να αποφασίσει μόνη της για πολύ σοβαρά πράγματα, και, ενώ συμβουλευόταν τον πρώην σύντροφό της, εξομολογήθηκε ότι όταν έχει κάποιος το παιδί στο σπίτι, πέφτει το βάρος σε εκείνον.

Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις το παιδί σου μόνος σου, είναι από τα πιο δύσκολα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα, όμως το κάθε πράγμα και η κάθε επιλογή έχει το τίμημά της. Έτυχε έτσι, δεν το επεδίωξα, συνέβη όπως συνέβη και προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μεγαλώσω ένα ευτυχισμένο παιδί, όπως και είναι. Τώρα πια είμαστε πολύ καλή παρέα στο σπίτι, ενώ τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε το βάρος της ευθύνης περισσότερο. Έπρεπε να αποφασίσω μόνη μου για σημαντικά πράγματα του παιδιού. Σίγουρα συμβουλευόμουν τον πρώην σύντροφό μου, αλλά όταν έχεις το παιδί στο σπίτι εσύ, το βάρος πέφτει σε εσένα

Στη συνέχεια, η Λίνα Σακκά αναφέρθηκε σε μια απ’ τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει, και μίλησε για ένα ατύχημα που είχε το παιδί της και έπρεπε να το πάει στο νοσοκομείο. Σε εκείνη τη φάση ζήτησε βοήθεια απ’ τον πατέρα του παιδιού, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «πρέπει να ζητάς βοήθεια, μην περιμένεις ο άλλος από μόνος του να το καταλάβει».

Η πιο δύσκολη στιγμή με το παιδί ήταν ότι είχε πέσει και είχε σκίσει τη γλώσσα του. Εντάξει, μόνη μου με το αυτοκίνητο και το παιδί πίσω μου, να τρέχουν τα αίματα… Εκεί τα χρειάστηκα, είπα “δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη σου, πρέπει να οργανωθείς καλύτερα” και ζήτησα βοήθεια από τον μπαμπά του. Πρέπει να ζητάς βοήθεια, μην περιμένεις ο άλλος από μόνος του να το καταλάβει, μπορεί να νομίζει ότι τα καταφέρνεις. Άρχισα κάποια στιγμή να είμαι λίγο πιο απαιτητική από τον μπαμπά του παιδιού. Ήμουν ένα βήμα πίσω και δεν ήμουν απαιτητική ούτε στη δουλειά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News