Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά μετά από τέσσερα χρόνια που η Φαίη είχε μόνη της τα ηνία της εκπομπής.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας έκαναν πρεμιέρα μαζί στο Πρωινό και οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί. Οι δύο παρουσιαστές, και πρώην ζευγάρι, έχουν δοκιμαστεί μαζί στον τηλεοπτικό αέρα για χρόνια, κι ενώ τις τελευταίες σεζόν βλέπαμε την Φαίη να είναι μόνη της στα ηνία της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, τώρα ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρωινό και βρίσκεται και πάλι στο τηλεοπτικό πλευρό της.

Η πολυσυζητημένη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό είναι γεγονός και η Φαίη τον υποδέχτηκε, μπαίνοντας πρώτη στο πλατό. Μετά τον Γιώργο Λιάγκα ακολούθησε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος τους αγκάλιασε κι είπε στον Λιάγκα να μην φύγει αυτή τη φορά. Κατόπιν αυτού, η εκπομπή πήγε σε διαφημίσεις.

Όταν επέστρεψε και πάλι στον αέρα του ΑΝΤ1 η εκπομπή, οι δύο παρουσιαστές καλημέρισαν το τηλεοπτικό τους κοινό με τον Γιώργο Λιάγκα να λέει «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Να δούμε πώς θα μας φτουρίσει αυτή τη φορά», ενώ συνέχισε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη Φαίη και την εκπομπή, αναφερόμενος και στα χρόνια που λείπει από τον ΑΝΤ1. «Θεωρώ τον ΑΝΤ1 σπίτι μου, αυτή είναι η εκπομπή που άνθισα επαγγελματικά» είπε χαρακτηριστικά.

Η Φαίη από την πλευρά της τον καλωσόρισε και μεταξύ άλλων ανέφερε «Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ. Υπάρχει μία αμηχανία, μας ξέρετε».

Όμως, τι άλλο άλλαξε στην εκπομπή;

Το πάνελ δεν είναι πια ίδιο και μόνο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έμεινε σ’ αυτό. Ποιοι ακόμα βρίσκονται πλέον στο πλευρό του Γιώργου και της Φαίης;

Η Νάνσυ Παραδεισανού και ο Τάσος Τεργιάκης βρίσκονται από εδώ και πέρα στο πάνελ της εκπομπής με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τους δύο γνωστούς παρουσιαστές.

Πώς σχολίασε η Φαίη Σκορδά την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο πλευρό της στο Πρωινό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News