23 λεπτά διήρκησε η εμφάνιση του καλλιτέχνη στον Νίκο Μουτσινά. 23 απολαυστικά λεπτά! Όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς στο Καλό Μεσημεράκι.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος τον υποδέχθηκε σε ένα θερμοκήπιο και είχαν, μεταξύ άλλων, μια απολαυστική συζήτηση σχετικά με την απόφαση του καλλιτέχνη και της οικογένειάς του να τρέφονται πλέον με όλα όσα παράγουν οι ίδιοι.

Συγκεκριμένα, είπε ότι μέσα στην καραντίνα αποφάσισε να επεκτείνει το θερμοκήπιό του και πλέον η οικογένειά του τρέφεται απ’ αυτά. Εκτός απ’ αυτό, όμως, έχουν και διάφορα ζωάκια, όπως πάπιες, ενώ αποκάλυψε ότι η Αριάδνη ζητάει κουνελάκι και στόχος είναι να πάρουν και ένα κατσικάκι.

Οι πάπιες ήρθαν πρόσφατα. Συνεχώς αυξάνονται τα ζώα. Η Αριάδνη μου ζητάει κουνελάκι. Έχουμε βάλει στο πρόγραμμα και ένα κατσικάκι. Τη φάρμα δεν τη γλιτώνουμε

Σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, ο Σάκης Ρουβάς στον Νίκο Μουτσινά τόνισε την ανάγκη να μην το βάλουμε κάτω, ενώ ανέφερε πόσο πολύ του έχουν λείψει οι αγκαλιές.

Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν το βάζουμε κάτω. Εμένα μου έχουν λείψει πάρα πολύ οι αγκαλιές. Μου λείπει αυτή η επαφή με τους ανθρώπους γενικά. Ανταλλάσσεις ενέργεια με τους άλλους

Όσον αφορά τα πλάνα του για το καλοκαίρι, είπε πως θέλει να κάνει πολλά μπάνια καθώς η θάλασσα είναι ιαματική. «Είναι μάλλον απίθανο να συμβεί υπό τις συνθήκες που θα μου άρεσε να κάνω συναυλία. Αν συμβεί και σηκωθούν όλοι και στριμωχτούμε λίγο και βγει μια φωτογραφία μετά τι θα γίνει; Θα πουν όλοι α ο Σάκης κάνει συναυλίες. Είναι πολύ σημαντική η υγεία και η ασφάλεια του κόσμου. Με βαριά καρδιά, μου φαίνεται δύσκολο να συμβεί».

Όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς στο Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News