Αγαπάς τα quiz και θέλεις διαρκώς να δοκιμάζεις τα όριά σου και τις γνώσεις σου; Το Quizy.gr έρχεται για να σου ανοίξει έναν νέο κόσμο εμπειριών και δώρων σε σένα και την παρέα σου!

Τι είναι το Quizy.gr και πώς λειτουργεί;

Το quizy.gr είναι ένα συνδρομητικό site που δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να κερδίσουν πλούσια δώρα (από smartphone και τηλεοράσεις μέχρι ηλεκτρικό scooter) με την αξία και τις γνώσεις τους.

Καθημερινά οι αναγνώστες μπορούν να πάρουν μέρος σε 2 Live Quiz κι έναν 24ωρο διαγωνισμό. Στα Live Quiz (14:00-17:00 το πρώτο και 21:00-24:00) παίζει σε live χρόνο απέναντι στους άλλους αναγνώστες. Νικητής είναι όποιος καταφέρει μέσα στο τρίωρο που θα είναι ανοιχτό το LiveQuiz να έχει την προσπάθεια με την καλύτερη βαθμολογία (σωστές απαντήσεις στις 10 ερωτήσεις του κουίζ στον ταχύτερο χρόνο).

Quizy.gr

Εκτός από τα 2 Live Quiz όμως υπάρχει και ο 24ωρος διαγωνισμός (μεσάνυχτα με μεσάνυχτα) στον οποίο ο αναγνώστης καλείται να συγκεντρώσει βαθμούς παίζοντας έως 20 κουίζ την ημέρα από 12 σταθερές κατηγορίες (Ορθογραφία, Αθλητικά, Γεωγραφία, Σειρές, Κινηματογράφος, Τέχνες, Ιστορία, Γενικές γνώσεις, Πολιτική, Μουσική, Επιστήμες, Gossip). Νικητής είναι εκείνος που θα κατορθώσει να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς.

Για να πάρει μέρος ο αναγνώστης στο Quizy έχει δυο επιλογές. Καθημερινά έχει 3 λεπτά δωρεάν χρόνου παραμονής στο site. Μπορεί να μπει να παίξει και να κερδίσει εντελώς δωρεάν. Εάν, όμως, επιθυμεί να παραμείνει στο Quizy για περισσότερη ώρα τότε μπορεί να αγοράσει ένα από τα 5 πακέτα χρόνου παραμονής

  • Πακέτο 1: Από 1 ευρώ για 1 ώρα
  • Πακέτο 2: Από 2 ευρώ 3 ώρες
  • Πακέτο 3: Από 3 ευρώ 6 ώρες
  • Πακέτο 4: Από 4 ευρώ για 12 ώρες
  • Πακέτο 5: Από 5 ευρώ για 24 ώρες

Η αγορά του πακέτου χρόνου παραμονής μπορεί να γίνει με κάρτα μέσω Viva Wallet, με κλήση από σταθερό και κινητό και με sms.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News