Ο «Καθηγητής», ένα ευφυής άνθρωπος που κατέστρωσε μια ληστεία που άλλοι ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δε θα σκέφτονταν… Και τα κατάφερε! Ή μήπως όχι και τόσο; Το σχέδιο του Professor ήταν όντως τόσο πετυχημένο;

Στην πρώτη σεζόν του La Casa de Papel, ο «Καθηγητής» κατέστρωσε ένα σχέδιο κατά το οποίο οκτώ ληστές πήραν ομήρους και κλείστηκαν στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, τυπώνοντας εκατομμύρια ευρώ σε χαρτονομίσματα και με τον «Καθηγητή» να παραπλανάει την αστυνομία. Η ιστορία γνωστή. Όμως, εάν το θαυμάσιο αυτό σχέδιο του Professor είχε πραγματοποιηθεί στην πραγματική ζωή, όντως θα λειτουργούσε;

Η απάντηση είναι αρνητική, όσο κι αν νομίζαμε όλοι μας πως το σχέδιο αυτό ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένο και ιδιοφυές. Την ανακάλυψε έκανε ένας οπαδός της σειράς, ο οποίος έδωσε και την εξήγηση.

“Εάν κάποιος κατάφερνε πραγματικά να κλέψει ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε νόμισμα, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα μπορούσε να ανταποκριθεί, αλλάζοντας το σχέδιο του χαρτονομίσματος των 50 ευρώ, αλλάζοντας το χρώμα και τις εικόνες”, έγραψε ο νεαρός στο Reddit και, μετά τη δημοσίευσή του, η υπόθεση έγινε viral και προκάλεσε εκατοντάδες αντιδράσεις.

Η ταινία του La Casa de Papel είναι η τέλεια συνέχεια της σειράς! (Video)

Ο λάτρης της σειράς συνέχισε λέγοντας πως είναι δίκαιο να πούμε ότι η ισπανική κυβέρνηση θα είχε μια σειρά από απρόβλεπτα γεγονότα να αντιμετωπίσει, εάν ο μεγαλύτερος εγκληματίας του κόσμου ξαφνικά έκλεβε και χάριζε χαρτονομίσματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ στον κόσμο.

Ενώ η σειρά La Casa de Papel προσέφερε μια φευγαλέα εξήγηση, το πραγματικό αποτέλεσμα μετά από μια ληστεία αυτού του μεγέθους θα ήταν πολύ περίπλοκο για να ξεφύγουν οι ληστές χωρίς εμπόδια και να μπορούν να κάνουν πραγματικά χρήση αυτών των χρημάτων που έκλεψαν.

Ακόμα, πέρασαν αρκετά χρόνια μεταξύ της δεύτερης και τρίτης σεζόν του La Casa de Papel, οπότε ποιος ξέρει τι κόλπα συνέβησαν πίσω από τα παρασκήνια. Καθώς η σειρά προετοιμάζεται για την τελευταία της σεζόν, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι σχεδιάζει ο «Καθηγητής».

Μπορεί, λοιπόν, το σχέδιο του Professor να μην ήταν και τόσο πετυχημένο, όμως εμείς το λατρέψαμε κι ανυπομονούμε για την επόμενη σεζόν!

Ποια είναι η πλοκή του 5ου κύκλου;

Το 4ο μέρος μας είχε αφήσει σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο, με την ομάδα να είναι στην ταράτσα της Τράπεζας και τον «Καθηγητή» στο έλεος της επιθεωρήτριας!

Το 5ο μέρος του La Casa de Papel θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Ο Álex Pina έχει ήδη αποκαλύψει ότι η σεζόν 5 θα είναι η πιο συναρπαστική από τις προηγούμενες, αλλά και ότι η συμμορία θα διαλυθεί κι η ληστεία θα τελειώσει.

Πάρε μία γεύση από τα γυρίσματα:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 1 #lcdp5 #rodaje #shooting @lacasadepapel @vancouvermedia_ @netflixes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Álvaro Morte (@alvaromorte) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Armados hasta las tetas, siempre @miguel.g.herran ❣️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Monty and Python, obvious. 🦧❤️🦋🔥⛩ Not the past, not the future. @patrick.criado the present. #LCDP5

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro) στις

Για να δούμε τι θα γίνει…! 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News