Ο χρόνος πλησιάζει. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και η 3η Δεκεμβρίου μοιάζει να είναι σαν μια γιορτή που περιμένουμε όλοι. Δεν είναι, όμως, καμία γιορτή. Η 3η Δεκεμβρίου είναι η ημερομηνία όπου θα πέσουν οι τίτλοι τέλους στην Τέλεια Ληστεία. Το νέο teaser του La Casa de Papel μας δίνει λίγη ακόμα γεύση απ’ τα όσα πρόκειται να δούμε στο συγκλονιστικό -όπως υπόσχονται οι δημιουργοί- φινάλε της σειράς.

Ο Καθηγητής μοιάζει πια κουρασμένος, αλλά και οργισμένος με όσα έχουν συμβεί. Δεν αντέχει καμία άλλη απώλεια. Το τέλος του πρώτου μέρους της 5ης σεζόν μας άφησε με την Τόκιο να πεθαίνει, μια απώλεια που θα στοιχίσει σε όλους, ειδικά στον Ρίο.

Τα πρώτα πλάνα του teaser δείχνουν την ομάδα αποκαρδιωμένη να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Ο Καθηγητής, εξουθενωμένος επίσης, έχει βάλει στόχο να μην πεθάνει κανείς άλλος.

Η μάχη των μαχών μόλις τώρα ξεκινάει. Στα τελευταία πλάνα του teaser βλέπουμε την Ρακέλ να προχωράει ενώ από πίσω της είναι ο στρατός, που φαίνεται ότι την έχει πιάσει. Τι συμβαίνει άραγε στο τέλος; Λίγη υπομονή και θα μάθουμε!

Το νέο teaser του La Casa de Papel:

La Casa de Papel 5: Όσα δεν περιμέναμε να συμβούν έγιναν μέσα σε 5 εκρηκτικά επεισόδια- Το Twitter πενθεί ήδη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News