Πριν 25 χρόνια, είχαμε δει το official video του τραγουδιού, μέσα απ’ το οποίο αγαπήσαμε τις Spice Girls. Τώρα, κυκλοφόρησε ένα νέο video clip του Wannabe, ενώ παράλληλα κυκλοφόρησε μια πολυτελής επανέκδοση του ντεμπούτου άλμπουμ τους.

Η ειδική έκδοση είναι ένα σετ των 2 CD, μαζί μ’ ένα βιβλίο με σκληρόδετο εξώφυλλο. Το συγκρότημα επιμελήθηκε το ίδιο το “Spice25”.

Το καινούργιο video clip του Wannabe είναι δημιουργία του Tom Burden του στούντιο We Are GROWNUP, ενώ τα γυρίσματα έγιναν μέσα στο ξενοδοχείο St Pancras Renaissance στο Λονδίνο, την αρχική τοποθεσία του αρχικού βίντεο κλιπ από το 1996.

Δυστυχώς, στο video δεν βλέπουμε τα μέλη του συγκροτήματος να χορεύουν, αλλά παρά μόνο τους στόχους, οι οποίοι εμφανίζονται στην οθόνη με διαφορετικά χρώματα και γραμματοσειρές, αναλόγως με το μέλος των Spice Girls που τραγουδάει την κάθε στιγμή.

To νέο video clip του Wannabe:

Το official video clip:

Το Wannabe έχει γραφτεί απ’ τα μέλη των Spice Girls, σε συνεργασία με τους Matt Rowe και Richard “Biff” Stannard, ενώ η παραγωγή ανήκει στους Rowe and Stannard. Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1996. Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στην αξία της γυναικείας φιλίας έναντι του ετεροφυλόφιλου δεσμού, κι έγιναν ένα εμβληματικό σύμβολο της γυναικείας ενδυνάμωσης. Το τραγούδι κέρδισε το βραβείο του καλύτερου βρετανικού single στα βραβεία Ivor Novello το 1997 και διακρίθηκε ως το βρετανικό single της χρονιάς στα Brit Awards το 1997.

Θυμήσου εδώ μια άλλη εκδοχή του τραγουδιού που είχε κυκλοφορήσει για καλό σκοπό

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News