Σε μία απίστευτα συγκινητική πράξη αγάπης και ανθρωπιάς προχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος τραγούδησε αγκαλιά με κοριτσάκι που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία, κατά την διάρκεια της συναυλίας του το Σάββατο 06/08 στα Λουτρά Πόζαρ.

Ο ίδιος, έχοντας πληροφορηθεί για την παρουσία της, της αφιέρωσε το τραγούδι του «Παιδί Γενναίο». Τότε ήταν που ο πατέρας της μικρής την ανέβασε στη σκηνή και ο τραγουδιστής την κράτησε στην αγκαλιά του μέχρι να ολοκληρώσει το τραγούδι.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Όλα όσα δήλωσε η μητέρα της μικρής για την κίνηση του τραγουδιστή

Η μητέρα της μικρής, το πρωί της Τρίτης 09/08 μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και αναφέρθηκε στην πάθηση της κόρης της, καθώς και στην κίνηση του γνωστού τραγουδιστή, που έδωσε μεγάλη χαρά στη μικρή.

«Είναι δύσκολη περίπτωση η δικιά μας.Έχει νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, είναι ο πιο δύσκολος Τύπος με προσδόκιμο ζωής τα δύο έτη. Ευτυχώς που υπάρχει θεραπεία παγκοσμίως που γίνεται ενδορραχιαία κάθε τέσσερις μήνες στο χειρουργείο κι αυτό βοηθάει τη μικρή να ζήσει. Έτσι έχουμε φτάσει ως εδώ που είναι 9 ετών», δήλωσε η μητέρα για την πάθηση της κόρης της.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν στη συναυλία: «Τον Κωνσταντίνο Αργυρό τον βλέπει και τον ακούει, και επειδή εδώ κι έναν μήνα περάσαμε δύσκολα, θέλαμε να της δώσουμε λίγη χαρά. Δεν ξέραμε πώς θα γίνει όλο αυτό γιατί και τα οικονομικά μας είναι δύσκολα. Βρέθηκε ένας φίλος του συζύγου μου που μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι είμαστε ελεύθεροι να πάμε. Ήταν τελείως τυχαίο όλο αυτό, δεν γνώριζε τίποτα ο άνθρωπος. Ο μπαμπάς της την πήρε και ανέβηκαν στη σκηνή. Οι αντιδράσεις ήταν καταπληκτικές».

«Η Ειρήνη δεν μιλάει παρά μόνο στον αδελφό της. Έτσι όταν έφυγαν από τη συναυλία, τη ρώτησε αν ήθελε να φύγουν κι εκείνη απάντησε όχι. «Ήθελες κι άλλη αγκαλιά από τον Κωνσταντίνο;» και απάντησε ναι. Ήταν τέτοια η χαρά της. Ήταν το καλύτερο δώρο για εκείνη», είπε η μητέρα της Ειρήνης.

Το σχετικό απόσπασμα από τη συναυλία

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News