Μπορεί να τον γνωρίσαμε μέσα απ’ το GNTM, όπου έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Έντουαρντ στην τηλεόραση!

Εδώ και περίπου έναν χρόνο ο ξανθός κούκλος απ’ το GNTM πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γνωστής μάρκας με τσίχλες και μάλιστα στο σποτ τον βλέπουμε να φιλάει με πάθος την κοπέλα που στη διαφήμιση ενσαρκώνει την σύντροφό του.

Έντουαρντ στην τηλεόραση
Έντουαρντ στην τηλεόραση

Κι αν βλέποντας ολόκληρο το σποτ παρακάτω, συνειδητοποιήσεις ότι, εκτός απ’ τον Έντουαρντ, σου θυμίζει κάτι και η κοπέλα, δεν κάνεις λάθος! Κι εκείνη την έχουμε ξαναδεί!

Η παρτενέρ του στο διαφημιστικό είναι η Φαίη Βλάμη, επίσης μοντέλο, η οποία είχε καταφέρει να φτάσει ως τη φωτογράφιση του Bootcamp, όμως δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM.

Θυμίζουμε πως ο ημιτελικός του GNTM 3 θα προβληθεί στο Star τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου και σε αυτόν έχουν περάσει οι: Έντουαρντ, Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Ανδρέας και Παρασκευή.

Ο μεγάλος τελικός του φετινού διαγωνισμού μόδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου. 

Και σε αυτό το σημείο που θυμηθήκαμε ότι έχουμε ξαναδεί τον Έντουαρντ στην τηλεόραση, να πούμε πως έχουμε ξαναδεί κατά καιρούς κι άλλους παίκτες του φετινού GNTM, όπως ο Ηρακλής, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στο video clip της Φουρέιρα και των Alcatrash.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News