Το λευκό χρώμα είναι η απόλυτα κλασική απόχρωση για το σπίτι. Ταιριάζει παντού και δεν θα φύγει ποτέ απ’ τη μόδα. Είναι ο ευκολότερος τρόπος να φωτίσεις ένα δωμάτιο, ανεξάρτητα απ’ τη διακόσμησή του. Αλλά με κυριολεκτικά χιλιάδες αποχρώσεις του λευκού για το σπίτι, πώς θα διαλέξεις την σωστότερη για τον χώρο σου;

Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες αποχρώσεις λευκής βαφής που ταιριάζουν σε κάθε δωμάτιο που θέλεις να μεταμορφώσεις. Αν το λευκό σου φαίνεται πολύ απλό για τα γούστα σου, δες μήπως σου δώσει έμπνευση το χρώμα του 2021!

Οι καλύτερες αποχρώσεις του λευκού για το σπίτι σου

Μπορεί η παρακάτω εικόνα να δείχνει το κάθε λευκό όσον αφορά το χρώμα της λάμπας, αλλά ουσιαστικά αυτά είναι και τα 3 βασικά λευκά που σου προτείνουμε για τον χώρο σου: Ουδέτερο, ψυχρό και θερμό λευκό.

Ουδέτερο λευκό

Κρεμώδες και “ζεστό” λευκό που ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις που μπορεί να θέλεις να βάλεις στον χώρο σου, είτε σε άλλο τοίχο, είτε σε έπιπλα και διακοσμητικά στοιχεία.

Cool white

To cool white μπορεί να έχει ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα, γεγονός που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για το υπνοδωμάτιο. Οι cool white αποχρώσεις έχουν συνήθως μέσα τους λίγο γκρι, μωβ ή μπλε.

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις για να βάψεις το σπίτι σαν επαγγελματίας 

Θερμό λευκό

Οι αποχρώσεις του θερμού λευκού είναι μια εξαιρετική επιλογή χρώματος τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους, καθώς μπορούν να προσφέρουν αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομά τους: Θερμή ατμόσφαιρα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News