Ποιος σου είπε ότι το καθάρισμα του μπάνιου δεν μπορεί να γίνει παιχνιδάκι; Κι όμως, δεν χρειάζεται να σπαταλήσεις ούτε μια ώρα από το πολύτιμο Σαββατοκύριακό σου για να καθαρίσεις το πιο απαιτητικό μέρος του σπιτιού σου. Χρειάζονται μόνο έξυπνες κινήσεις τις οποίες μπορείς να κάνεις και στον ύπνο σου! Με λίγα απλά βήματα θα σου δείξουμε πώς να καθαρίσεις το μπάνιο σου σε 10 λεπτά ενώ κάνεις απλά καθημερινά πράγματα.

Αυτός είναι ο πολύ σημαντικός λόγος που πρέπει να καθαρίζεις τη ντουζιέρα σου μόνο με μαγειρική σόδα – Θα σου αλλάξει τη ζωή

Πώς να καθαρίσεις το μπάνιο σου σε 10 λεπτά χωρίς να κουραστείς καθόλου!

Καθάρισε την κεφαλή του ντους όλη τη νύχτα γεμίζοντας μια σακούλα σάντουιτς με ξύδι από λευκό κρασί και αφήνοντάς την να μουλιάσει. Όταν το βγάλεις την επόμενη μέρα, σκούπισε γρήγορα το κεφάλι και θα το δεις να αστράφτει. Μπορείς επίσης να σκουπίσεις τα νερά και τις σκόνες γύρω από το νιπτήρα με οδοντόκρεμα και ένα βρεγμένο πανί ενώ βουρτσίζεις τα δόντια σου το πρωί.

Ψέκασε το νιπτήρα και τη μπανιέρα ή το ντους με καθαριστικό μπάνιου και στη συνέχεια άφησέ το να δράσει για λίγα λεπτά ενώ κάνεις οτιδήποτε άλλο. Για παράδειγμα, ασχολήσου με την λεκάνη. Ξεκίνα καθαρίζοντας το εξωτερικό από το καζανάκι και τελείωσε με το χείλος της τουαλέτας για να μην σκορπίσεις τα μικρόβια τριγύρω, ξεπλένοντας συχνά το σφουγγάρι.

Τέλος, αντικαταστήστε τις πετσέτες για να φαίνονται όλα καθαρά και φρέσκα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News