Η Κατερίνα Στεφανίδη, εκτός από σπουδαία αθλήτρια που μας έχει χαρίσει πολλές συγκινητικές στιγμές, είναι κι ένας άνθρωπος που μάχεται και το δείχνει ένθερμα για τα ίσα δικαιώματα των ανθρώπων.

Έτσι, η αθλήτρια ανέβασε στο Twitter της το site με τη συλλογή υπογραφών για τον γάμο των gay ζευγαριών στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε το σχετικό link σε ανάρτησή της, καλώντας τον κόσμο να υπογράψει το ψήφισμα:

Υπόγραψε κι εσύ υπέρ του γάμου των ομοφύλων ζευγαριών στην Ελλάδα

*Μέσα στη σελίδα που υπάρχει το ψήφισμα, διαβάζουμε την εν λόγω περιγραφή: «Σε μια δημοκρατική κοινωνία όλα τα άτομα πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος. Η επέκταση του γάμου και στα ομόφυλα ζευγάρια έρχεται να τερματίσει αυτή την κατάφωρη ρατσιστική διάκριση που υφίστανται τα ομόφυλα ζευγάρια από την ελληνική πολιτεία. Είναι ζήτημα δικαιοσύνης, σεβασμού και αξιοπρέπειας. #marriageEquality #ΙσότηταΣτοΓάμο #marriage4all #marriageEqualityGr».

Όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και με πολλούς άλλους ανθρώπους που εκφράζουν δημόσια τη στήριξή τους στην LGBTQ+ κοινότητα, έτσι κι η Κατερίνα Στεφανίδη έλαβε σχόλια αντίδρασης σ’ αυτή της την κίνηση. Κάποιοι της έγραψαν ότι απογοητεύτηκαν απ’ τη στάση της, ενώ άλλοι χρήστες απείλησαν (μόνο γέλια χωρούν εδώ) ότι θα την κάνουν unfollow.

Μαντέψτε πώς απάντησε η ίδια η Κατερίνα… Μ΄ένα πληρωμένο σχόλιο που κλείνει το στόμα σ’ όλους τους ομοφοβικούς ανθρώπους που αντέδρασαν στην ανάρτησή της.

Η Ελληνίδα σταρ του στίβου έγραψε συγκεκριμένα: “Εντωμεταξύ αυτοί με απειλούν με unfollow και εγώ τους μπλοκάρω μην και ξεχαστούν”.

Και κάπως έτσι, μετά την απάντησή μας, σκάσαμε ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη που υπάρχουν άνθρωποι σαν την Κατερίνα να υποστηρίζουν δημόσια τα δικαιώματα όλων μας.

Στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά στην Κατερίνα και νιώθουμε ντροπή για όσους εξακολουθούν να θεωρούν ότι η gay κοινότητα θα έπρεπε να έχει λιγότερα δικαιώματα…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News