Λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάλειψη του κορονοϊού, φέτος θα γιορτάσουμε στο σπίτι και θα υποδεχτούμε το 2021 χωρίς εξόδους. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει στο σπίτι δεν θα περάσουμε όμορφα και διασκεδαστικά τηρώντας, πάντα, τα μέτρα. Γι΄αυτό και εμείς σου έχουμε τις καλύτερες ιδέες για ασφαλές ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, με την οικογένεια σου.

Ιδέες για ασφαλές ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Ντυθείτε και στολιστείτε

Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να ντυθείτε για να καθίσετε στον καναπέ; Αν συνήθως φορούσατε το καλύτερο ρούχο για την έξοδο σας, δεν χρειάζεται να αλλάξετε αυτή την παράδοση φέτος. Στο ρεβεγιόν σας φορέστε ότι καλύτερο έχετε και γιορτάστε με χαρούμενη διάθεση. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να μην διαφέρει η άφιξη του 2021 από τις άλλες.

Βιντεοκλήση με αγαπημένα πρόσωπα

τεχνολογία και κορονοϊός

Ένας πολύ καλός τρόπος για να συγκεντρώσετε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά όλοι μαζί. Κάντε μια ωραία βιντεοκλήση. Πιείτε ένα ποτήρι κρασί, ανταλλάξτε ευχές και υποδεχτείτε όλοι μαζί το νέο έτος.

Καραόκε

Το ότι δεν θα τραγουδήσεις στους ήχους της ορχήστρας του τραγουδιστή στο κέντρο διασκέδασης, δεν σημαίνει ότι θα μείνει μουγκός. Πιάσε τα μικρόφωνα και τραγούδησε με την παρέα σου. Κάντε έναν διαγωνισμό για να δείτε ποιος τραγούδησε το καλύτερο τραγούδι. Φροντίστε να δώσετε ένα βραβείο στον νικητή για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

Επιτραπέζια παιχνίδια

ιδέες για ασφαλές ρεβεγιόν
Pixabay

Οι μέρες τη Πρωτοχρονιάς και του ρεβεγιόν μπορούν να γίνουν πιο διασκεδαστικές αν δοκιμάσεις να παίξεις διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια που σου αρέσουν και σας προκαλούν γέλιο. Ένα taboo για παράδειγμα είναι το κατάλληλο και θα σε βοηθήσει να υποδεχτείς τη χρονιά με πολύ γέλιο.

Υ.Γ: Εννοείται πως δεν ξεχνάς τα μέτρα προστασίας και τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων στο ρεβεγιόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News