Μια τρίτη γυναίκα έχει προστεθεί στις καταγγελίες για βιασμό σε βάρος του Chris Noth με τον ηθοποιό του Sex and the City να έχει πλέον αποσυρθεί από το πρακτορείο του. Σε ένα ρεπορτάζ που δημοσίευσε η Daily Beast την Παρασκευή 17/12, μια γυναίκα που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της αλλά χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Ava, είπε στο ρεπορτάζ ότι ο ηθοποιός της είχε επιτεθεί σεξουαλικά ενώ εργαζόταν σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010 όταν αυτή ήταν 18 ετών τότε.

Νέα καταγγελία σε βάρος του Chris Noth: «Είναι ένα σεξουαλικό αρπακτικό» – Όσα αποκάλυψε πρώην συνεργάτης του

Chris Noth: Τρεις καταγγελίες για βιασμό

Ο ηθοποιός διέψευσε τον λογαριασμό της γυναίκας και μέσω ενός εκπροσώπου του είπε: «Η ιστορία είναι ένα πλήρες κατασκεύασμα, και οι υποτιθέμενοι λογαριασμοί που περιγράφουν αναλυτικά τις ιστορίες είναι σαν ένα κομμάτι κακής μυθοπλασίας. Όπως δήλωσε χθες ο Chris, δεν πρόκειται ποτέ να περάσει αυτή τη γραμμή».

Καθώς κυκλοφόρησαν τα νέα για τις κατηγορίες, ο ηθοποιός και το πρακτορείο του χώρισαν επίσημα καθώς το A3 Artists Agency απέσυρε το Law & Order την Παρασκευή.

Η Ava, η οποία είχε πρόσφατα αποφοιτήσει από ένα ωδείο υποκριτικής, είπε ότι προσλήφθηκε στο Da Marino ως η κοπέλα της υποδοχής ενώ τραγουδούσε επίσης τις νύχτες που το εστιατόριο είχε πιανίστα. Η Ava ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός επισκεπτόταν συχνά το εστιατόριο ενώ «ήταν πάντα μεθυσμένος». «Δεν μπορώ να θυμηθώ με λεπτομέρεια πόσες φορές μιλήσαμε, αλλά με μεγάλη οικειότητα, ένα βράδυ είπε στο αφεντικό μου ότι θα τραγουδούσα μαζί του, παρόλο που δεν είχε γεμίσει ακόμα το εστιατόριο», είπε.

Μετά την ερμηνεία τους, η Ava ισχυρίστηκε ότι εκείνη και ο Noth «συζήτησαν για την καριέρα της και την πατρίδα της, το Τορόντο» σε ένα τραπέζι, ενώ εκείνος την τραβούσε επανειλημμένα στην αγκαλιά του ενώ της έπαιρνε το χέρι και «την πίεζε στη στύση του». Σύμφωνα με την Ava, ο Noth συνέχιζε να επαναλαμβάνει, «αγαπώ τις Καναδές», ενώ το έκανε.

Στο τέλος της βάρδιας της, η Ava ισχυρίζεται ότι πήγε στο γραφείο του διευθυντή της για να πληρωθεί για τη νύχτα και ο Noth την ακολούθησε. «Φέρθηκε σαν να είχαμε φύγει σκόπιμα μαζί κρυφά», είπε.

«Στην αρχή, ένιωθα σαν να ήμουν το μόνο άτομο στον πλανήτη που μπορούσα να με ακούσω να λέω ‘όχι’» αναφέρει, προσθέτοντας πως ο Noth την έσπρωξε σε ένα γραφείο, τη φίλησε και τη βίασε με τα δάχτυλα. «Ήλπιζα τόσο να τελειώσει εκεί», συνέχισε η Ava, λέγοντας πως προσπάθησε να τον σπρώξει μακρυά. 

«Το σώμα μου πόναγε το πρωί. Δεν άκουγε όχι, αλλά με άκουσε όταν του είπα όχι εδώ και τον έπεισα να βρεθούμε αλλού». Ο ίδιος της έστειλε μήνυμα από το σπίτι του και της ζητούσε τη διεύθυνσή της, αλλά εκείνη δεν του απάντησε ποτέ. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News