Η Sarah Jessica Parker και ο Chris Noth μοιράστηκαν φωτογραφίες των Carrie Bradshaw και Mr. Big στη Νέα Υόρκη από το set του “And Just Like That”.

Η σειρά του HBO Max, η οποία αποτελεί συνέχεια του Sex and the City, περιλαμβάνει τόσο την Carrie όσο και τον Big, οι θαυμαστές, όμως, ανησυχούσαν για τον έρωτα του ζευγαριού, καθώς εμφανίστηκαν φωτογραφίες από το πλατό όπου δεν φορούσαν βέρες.

Οι νέες φωτογραφίες απ’ τα γυρίσματα του Sex and the City reboot είναι απλά wow! Δες τις 3 πρωταγωνίστριες σήμερα

Στη φωτογραφία της Sarah Jessica Parker, που δημοσίευσε η ίδια, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, την Παρασκευή 6 Αυγούστου, οι βέρες της Carrie και του Big εμφανίζονται ξανά στα χέρια τους, καθώς χαμογελούν ο ένας στον άλλο τρυφερά. Φωτογραφία του ζευγαριού δημοσίευσε και ο Chris Noth, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα “Και πάλι μαζί”, καθησυχάζοντας όλους τους θαυμαστές.

Οι φωτογραφίες ήρθαν στο φως τις δημοσιότητας λίγες μέρες μετά την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού απ’ τα γυρίσματα. Στην αρχή δεν ξέραμε εάν ο Mr. Big θα είναι στο πολυαναμενόμενο reunion, όμως, η HBO δεν μας κράτησε πολύ σε αγωνία και αποκάλυψε πως θα τον δούμε και στον νέο κύκλο και μας υποσχέθηκε πως αυτό το ζευγάρι θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα!

Όλα όσα θες να ξέρεις για τα νέα επεισόδια Sex and the City

Θυμίζουμε ότι στο “And just like that” θα δούμε πλέον τις Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes και Charlotte York σε μια πιο ώριμη ηλικία, θα παρακολουθήσουμε τις ζωές τους στο σήμερα, σ’ έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και μεταβάλλεται, και φυσικά στο επίκεντρο θα βρεθούν, εκτός απ’ την καριέρα και το στιλ τους, η ερωτική τους ζωή! Πώς είναι σήμερα η κάθε μια; Τι έγινε με τον Mr. Big; Όλες οι απορίες θα μας λυθούν μόλις κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :