Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για την τελετή στη μνήμη της Diana που θα λάβει χώρα την Πέμπτη 1η Ιουλίου. Εντύπωση προκαλεί, όμως, το γεγονός ότι θα απουσιάζει η Kate Middleton, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του William.

Όπως είχε γίνει γνωστό το προηγούμενο διάστημα, δεν θα δώσει το παρών ο Πρίγκιπας Κάρολος, με τις πηγές να αναφέρουν πως είχε ήδη προγραμματίσει ένα ταξίδι στη Σκωτία, ενώ παράλληλα η εκδήλωση για τη μνήμη της Diana αποτελεί μια δύσκολη στιγμή για εκείνον.

Το θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο. Αυτές οι στιγμές μπορούν να ανοίξουν παλιές πληγές και του ξυπνούν μνήμες, χαρούμενες, λυπητερές, μετάνοιας

Κι ενώ όλοι σχολίαζαν αυτή την ηχηρή απουσία, έγινε γνωστό πως ούτε η Kate Middleton θα δώσει το παρών. Η Δούκισσα του Cambridge, σύμφωνα με πηγές του Παλατιού, εκμεταλλεύτηκε την δικαιολογία του να μειωθεί ο αριθμός των παρευρισκόμενων ώστε να αποφύγει το δράμα.

«Ο William δεν θέλει η Kate να μπει στο επίκεντρο κριτικής για μια ακόμα φορά. Ο William έχει κουραστεί με όλο αυτό το δράμα και αποφάσισαν να επισκεφτούν το άγαλμα ιδιωτικά και οικογενειακά με τα τρία τους παιδιά», σημειώνει η πηγή.

Με ποιο τρόπο η Kate Middleton θα χάσει τον τίτλο της όταν ο Πρίγκιπας Κάρολος γίνει Βασιλιάς;

Η τελετή στη μνήμη της Diana και τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος

Η εκδήλωση θα γίνει την 1η Ιουλίου, δηλαδή την ημέρα όπου θα έκλεινε τα 60 της χρόνια η Diana αν ζούσε. Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος θα γίνουν απ’ τον William και τον Harry, στους κήπους του Kensington.

Ο γλύπτης που επιλέχθηκε για να το δημιουργήσει είναι ο Ian Rank-Broadley, ο οποίος φιλοτέχνησε και το ομοίωμα του προσώπου της Ελισάβετ Β’ στα κέρματα της χώρας.

Στην Αγγλία ο Πρίγκιπας Harry για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News