Η Amber Heard έκλαιγε στο δικαστήριο καθώς τα προηγούμενα γραπτά μηνύματα που είχε γράψει ο Johnny Depp διαβάζονταν δυνατά, συμπεριλαμβανομένου ενός που εύχονταν να πεθάνει και αναφερόταν σε εκείνη ως gold-digger.

Την Τετάρτη, 25/5, ο Depp επέστρεψε στο βήμα του μάρτυρα μετά από αίτημα της ομάδας του, αντιμετωπίζοντας ορισμένους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του Amber Heard, κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο βήμα. Αρνήθηκε κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες της για κακοποίηση και επίθεση, χαρακτηρίζοντάς τις «αφάνταστα βάναυσες» και «όλες ψευδείς».

«Ποτέ δεν με έσπρωξε»: Πώς η Kate Moss, μέσα σε λίγα λεπτά, κατέρριψε το επιχείρημα της Amber Heard

Mηνύματα Johnny Depp: Οι απειλές θανάτου προς την Amber Heard

Στη συνέχεια, όταν η ομάδα της Heard εξέτασε τον Depp και διάβασε μερικά από τα γραπτά του μηνύματα ως αποδεικτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός που εστάλη σε φίλο τον Φεβρουάριο του 2017 σχετικά με το σεξ με μία γυναίκα που έγραφε: «ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ. ΤΟ ΘΕΛΩ. ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ». Ο Depp ισχυρίστηκε ότι «δεν το έγραψε αυτό» και πρότεινε σε κάποιον άλλον να το κάνει από το τηλέφωνό του ή ότι είχε διορθωθεί ή τροποποιηθεί με κάποιο τρόπο.

«Μερικές φορές δίνεις το τηλέφωνό σου σε ανθρώπους και στέλνουν μηνύματα από αυτό», είπε στον δικηγόρο της Heard, BenRottenborn.

Ένα άλλο μήνυμα — που στάλθηκε στις 15 Αυγούστου 2016, αφού η Heard είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου και είχε λάβει περιοριστική εντολή για ενδοοικογενειακή βία κατά του Depp τον Μάιο — έδειξε ότι ο Depp έλεγε ότι η Heard «παρακαλούσε για πλήρη ταπείνωση».

κατάθεση ψυχιάτρου στη δίκη Johnny Depp
Instagram

«Δεν έχω κανένα έλεος, κανένα φόβο και ούτε έστω και μία μικρή δόση συγκίνησης, ή αυτό που κάποτε πίστευα ότι ήταν αγάπη για αυτή την γυναίκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θέλει να το παλέψει!!! Θα φάει το κεφάλι της στον τοίχο!!! Και ανυπομονώ να την βγάλω από τη ζωή μου!!!» έγραφε χαρακτηριστικά στο μήνυμα.

Συνεχίζοντας, την ανάγνωση, αναφερόταν στην Heard ως «στρίπερ των 50 σεντ» και πρόσθεσε, «Δεν μπορώ να την αγγίζω ούτε με γάντι. Μπορώ μόνο να ελπίζω ότι το κάρμα θα χτυπήσει και θα της πάρει το δώρο της αναπνοής». Όταν διαβάστηκε δυνατά αυτό το σημείο σχετικά με την ευχή για θάνατο της Heard, εκείνη δάκρυσε.

Όταν μερικά από τα μηνύματα του Depp αναφέρθηκαν προηγουμένως στη δίκη, μίλησε γι’ αυτά λέγοντας στην αίθουσα του δικαστηρίου ότι «δεν ήταν περήφανος» για τη γλώσσα που χρησιμοποιούσε. Εξήγησε ότι έχει μια «σκοτεινή» αίσθηση του χιούμορ.

Δίκη Johnny Depp: Η παράλληλη σχέση της Amber Heard με τον Elon Musk και το viral σκίτσο της δίκης

Ενώ ο Depp μηνύει τη Heard για συκοφαντική δυσφήμιση για ένα άρθρο που έγραψε το 2018 για την επιβίωσή της από την ενδοοικογενειακή βία κι εκείνη από την πλευρά της τον μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε μια διαδικτυακή καμπάνια για να δυσφημήσει τους ισχυρισμούς, βλάπτοντας τη φήμη και την πορεία της σταδιοδρομίας της.

κατάθεση Amber Heard
Brendan Smialowski/POOL/AFP via Getty Images

Όπως κατέθεσε, «προέρχομαι από το τίποτα. Το μόνο που έχω είναι η ακεραιότητά μου. Το μόνο που έχω είναι το όνομά μου — και αυτό ακριβώς υποσχέθηκε να μου πάρει».

Η Heard είπε επίσης στην εξέδρα ότι ανησυχούσε αν δεν άφηνε τον Depp, «ήξερα ότι δεν θα επιβίωνα. Φοβόμουν τόσο πολύ, θα τελείωνε πολύ άσχημα για μένα. Πιστεύω ότι θα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις και δεν θα ήμουν εδώ». Ο Depp, εν τω μεταξύ, κατέθεσε ότι δεν χτύπησε ποτέ τη Heard ή καμία γυναίκα στη ζωή του.

Την Παρασκευή, 27/5, είναι η τελευταία μέρα της δίκης και αναμένουμε με αγωνία για την απόφαση.

Johnny Depp – Amber Heard: Με αυτό το link μπορείς να παρακολουθήσεις live την πολύκροτη δίκη

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News