Χώρισαν Jennifer Lopez και Alex Rodriguez και το ανακοίνωσαν επίσημα με μια κοινή τους δήλωση, στην οποία αναφέρουν -μεταξύ άλλων- ότι κατάλαβαν πως είναι καλύτερα σαν φίλοι παρά σαν ζευγάρι.

Μετά από αρκετό καιρό έντονων φημών, κι ενώ πριν λίγο καιρό είχαν διαψεύσει τον χωρισμό τους, γιατί πιθανώς δεν ήταν έτοιμοι να το μοιραστούν με τον κόσμο ή πολύ απλά γιατί ακόμα προσπαθούσαν να δουν εάν μπορούν να συνεχίσουν να είναι μαζί, τελικά οι δυο τους εξέδωσαν μια κοινή δήλωση, ανακοινώνοντας ότι η σχέση τους έληξε.

Το πρώην αρραβωνιασμένο ζευγάρι ανακοίνωσε στο “Today” το πρωί της Πέμτης ότι έληξαν τη σχέση τους αφού προσπάθησαν να δώσουν λύση στα προβλήματά τους, μετά τις αναφορές του χωρισμού τους τον περασμένο μήνα. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2017, ενώ αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2019.

Στην κοινή δήλωση που κοινοποίησαν, έγραψαν ότι συνειδητοποίησαν πως προτιμούν να είναι φίλοι και θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν ο ένας στον άλλον, ενώ ευχήθηκαν τα καλύτερα για τα παιδιά του που έχει ο καθένας.

Χώρισαν Jennifer Lopez και Alex Rodriguez- Η κοινή τους δήλωση

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον, και φυσικά για τα παιδιά που έχει ο καθένας μας. Από σεβασμό προς αυτά, το μόνο άλλο σχόλιο που πρέπει να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε όλους που μας έχετε στείλει πολύ ευγενικά λόγια και για την υποστήριξή σας».

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά τη φήμη της διάλυσης του αρραβώνα της Lopez, όταν εκείνη μοιράστηκε φωτογραφίες της στο Instagram της χωρίς να φοράει το δαχτυλίδι της.

Τον Μάρτιο είχαν δηλώσει ότι εργάζονται πάνω σε κάποια πράγματα στη σχέση τους, ενώ η Lopez είχε παραδεχτεί πολύ ειλικρινά τον Φεβρουάριο πως είχαν κάνει μαζί ψυχοθεραπεία.

Το σίγουρο είναι ότι ήταν ένα απ’ τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz κι εμείς τους συγχαίρουμε για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τον χωρισμό τους. Ευχόμαστε να είναι και οι 2 καλά, ακόμα κι αν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News