Πότε θα κάνει πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel; Ο 5ος κύκλος θα αργήσει λίγο παραπάνω απ’ ό,τι πιστεύαμε, αλλά πλέον γνωρίζουμε διά στόματος του δημιουργού πότε να περιμένουμε τα νέα επεισόδια!

Θυμίζουμε ότι ο 4ος κύκλος προβλήθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Απρίλιο του 2020. Στην αρχή, όλοι πίστευαν ότι ο νέος κύκλος θα προβληθεί και πάλι Απρίλιο, όμως, αυτή τη φορά τα πλάνα άλλαξαν.

La Casa de Papel: Το λάθος στο σχέδιο του Professor που κανείς δεν πρόσεξε! Τελικά ήταν πετυχημένο;

Μάθε πότε κάνει πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel

Ο δημιουργός της σειράς Álex Pina έδωσε μια συνέντευξη όπου επιβεβαίωσε τα όσα ακουγόντουσαν…Ότι δηλαδή η σειρά θα προβληθεί μετά τον Σεπτέμβρη του 2021… Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η πρεμιέρα θα γίνει λογικά κάπου μέσα στον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη. Τώρα, αν φτάσουμε και Χριστούγεννα δεν το γνωρίζουμε!

Ο τελευταίος κύκλος θα έχει 10 επεισόδια, δηλαδή 2 περισσότερα απ’ τις προηγούμενες σεζόν.

πρεμιέρα ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel

Θυμίζουμε ότι, αφότου το Netflix είχε ανακοινώσει τον νέο κύκλο, ο Pina είχε δηλώσει: «Περάσαμε σχεδόν ένα χρόνο αναλογιζόμενοι πώς θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πώς θα βάλουμε τον “Καθηγητή” στα σχοινιά. Πώς θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του “La Casa De Papel”. Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα και πρόκειται για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη νέα σεζόν, προστίθενται δύο νέα μέλη στο καστ: Ο λόγος για τους Patrick Criado (The Invisible Line) και τον Miguel Ángel Silvestre (Sense8, Narcos, Sky Rojo). Στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν για την 5η σεζόν είδαμε ότι ο Berlin συμμετέχει σε μια μυστηριώδη συνομιλία με τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Patrick Criado, η οποία θα μπορούσε να σημαίνει ότι συνεργάζονται. Ο νέος ηθοποιός εμφανίζεται με γυαλιά και όλο αυτό φαίνεται να είναι μια αναδρομή στο παρελθόν, αφού ο Berlin έχει πεθάνει.

La Casa de Papel: Είναι αυτή η απόδειξη ότι πεθαίνει ένας απ’ τους πιο αγαπημένους μας χαρακτήρες στην 5η σεζόν;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News