Η Ελένη Βαΐτσου εισβάλλει από σήμερα, Τρίτη 18 Μαΐου, στη σειρά «Ήλιος» και θα ενσαρκώσει την Ελένη Καλογέρα!

Ο ρόλος της θα είναι εκείνος της πρώην συζύγου του Δημήτρη, η οποία εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του μαζί με την κόρη τους. Η σχέση Ελένης και Δημήτρη δεν είναι φιλική, καθώς του είχε στερήσει την Μαριάνθη. Όταν θα φτάσει στην Καβάλα θα ζητήσει απ’ τον Δημήτρη προστασία χωρίς, όμως, να ξέρει πόσο επικίνδυνο είναι το παιχνίδι στο οποίο έχει μπλεχτεί.

Αναλυτικά η περιγραφή του ρόλου που θα έχει η Ελένη Βαΐτσου  στον Ήλιο

Η πρώην σύζυγος του Δημήτρη εμφανίζεται απροειδοποίητα στη ζωή του έχοντας μαζί την κόρη τους, Μαριάνθη, που είναι δέκα χρόνων και έχει μεγαλώσει σχεδόν αποκλειστικά μαζί της. Η σχέση της Ελένης με τον Δημήτρη είναι κάθε άλλο παρά φιλική, καθώς του στερεί τη Μαριάνθη, θέλοντας εγωιστικά να απομακρύνει από τον Δημήτρη ό,τι αγαπάει πιο πολύ. Η Ελένη φτάνει στην Καβάλα από ανάγκη, έχοντας δραπετεύσει από τη ζωή που είχε στην Κρήτη, κυνηγημένη από ανθρώπους που την απειλούν. Έρχεται στον Δημήτρη για προστασία χωρίς και η ίδια να ξέρει σε πόσο επικίνδυνο παιχνίδι έχει μπλεχτεί και ότι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει, είναι ανυπολόγιστο… 

Στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, πρόσφατα είχε μπει και ο Πέτρος Λαγούτης, δίπλα σε άλλους καταξιωμένους ηθοποιός που πρωταγωνιστούν, όπως ο Γιώργος Καραμίχος, ο Αντίνοος Αλμπάνης και ο Μάριος Αθανασίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Tags :