Οι εξελίξεις τρέχουν στην Αγγελική, η οποία απ’ το νέο έτος προβάλλεται κάθε Δευτέρα- Πέμπτη στις 23:00 στον Alpha. Όπως έχουν αποκαλύψει οι σεναριογράφοι, το επόμενο διάστημα θα δούμε πράγματα που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, ένας ηθοποιός- έκπληξη εισβάλλει στη σειρά και ταράζει τις ισορροπίες. Ο Νίκος Ψαρράς στην Αγγελική σε έναν απρόσμενο ρόλο.

Ένα απ’ τα πρόσωπα που μπαίνουν στην ιστορία και θα αλλάξουν τα δεδομένα είναι ο Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος είναι το αφεντικό της Σοφίας στη δουλειά. Αυτός είναι και ο ρόλος που ενσαρκώνει ο Νίκος Ψαρράς στην Αγγελική.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα τον δούμε μέσα στα επόμενα επεισόδια και συγκεκριμένα τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Νίκος Ψαρράς στην Αγγελική
Alpha / Ελίνα Γιουνανλή

Μεγάλο spoiler για την Αγγελική: Ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού!

Ο ρόλος που θα έχει ο Νίκος Ψαρράς στην Αγγελική

Ο Ανδρέας Δημητρίου είναι το αφεντικό της Σοφίας (Δήμητρας Σιγάλα) στην καινούρια της δουλειά. Ευγενικός και επαγγελματικά χορτάτος  άνθρωπος – έχει πετύχει πολλά, η εταιρία δημοσίων σχέσεων που διευθύνει πάει καλά. Είναι ελεύθερος, δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρόλο που ήθελε. Έχει πληγωθεί από μια μεγάλη του σχέση στο παρελθόν επειδή αυτός ήταν έτοιμος να κάνουν το επόμενο βήμα και να προσπαθήσουν για παιδί αλλά εκείνη δεν ήταν έτοιμη.

Συμβιβάστηκε επειδή την αγαπούσε και δεν ήθελε να τη χάσει, αλλά τελικά  τον παράτησε. Ένα χρόνο μετά έμαθε ότι η ίδια γυναίκα είναι με κάποιον άλλον και περιμένουν παιδί. Πληγώθηκε αρκετά και από τότε αφοσιώθηκε στη δουλειά χωρίς να ανοίγεται σε πολλούς για τα προσωπικά του. Η Σοφία θα γίνει ο λόγος που ο Αντρέας θα αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο αλλά χωρίς να τολμάει να κάνει κάτι επειδή ξέρει ότι είναι παντρεμένη. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Tags :