Στην κάμερα της εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” μίλησε ανοιχτά ο Νίκος Ιωαννίδης για τις Άγριες Μέλισσες, τη σειρά του ΑΝΤ1 στην οποία ενσάρκωσε τον ρόλο του Ρήγα Βόσκαρη, τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη. Όλα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Ο ηθοποιός δήλωσε πως είχε κάνει δοκιμαστικά για αρκετούς ρόλους της σειράς, τόνισε πως η σκηνή του θανάτου του κράτησε για ώρες και δήλωσε πως δυσκολεύεται ιδιαίτερα να μάθει τα λόγια του.

Όλα ήταν υπέροχα στις Άγριες Μέλισσες, έγιναν όλα τέλεια. Είχα προτάσεις για να μπω σε διάφορους ρόλους, αλλά κάθε φορά κάτι γινόταν, κάτι δεν μας ταίριαζε… Το επεισόδιο που συμμετείχα ήταν σαν ταινία μικρού μήκους και όταν το είδα μου άρεσε πάρα πολύ. Έχω συνηθίσει να κάνω ιδιαίτερους ρόλους, κυρίως για τέτοιους με καλούν. Είχα κάνει δοκιμαστικά και για άλλους ρόλους στις Άγριες Μέλισσες, απλά δεν ταίριαζε και νομίζω σωστά δεν γινόταν.

Τι αποκάλυψε, ακόμα, ο Νίκος Ιωαννίδης για τις Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο του;

Θα τον ξαναδούμε στη σειρά; Ο ηθοποιός πρόσθεσε πως θεωρεί ότι ο ρόλος που ενσάρκωσε δε θα ξαναεμφανιστεί, από τη στιγμή που έχει πεθάνει. Τόνισε, ακόμα, πόσο δύσκολο του είναι να μαθαίνει λόγια απ’ έξω μέσα σε μια μέρα.

Δε νομίζω ο Ρήγας Βόσκαρης να επιστρέψει στις Άγριες Μέλισσες γιατί έχει πεθάνει. Τη σκηνή του θανάτου τη γυρίσαμε αρκετές φορές, πέθανα πολλές φορές και κάποια στιγμή ήμουν πολύ ώρα πεθαμένος. Τα λόγια είναι το μεγάλο μου θέμα, με έναν μαγικό τρόπο δυσκολεύομαι να τα μάθω. Είναι πολύ δύσκολο να μαθαίνεις κάθε μέρα αράδες και την επόμενη μέρα να κάνεις γύρισμα.

Δες όλα όσα είπε ο Νίκος Ιωαννίδης για τις Άγριες Μέλισσες και τον ρόλο του Ρήγα Βόσκαρη:

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κωνσταντής σε σοκ, χωρίζει τη Δρόσω. Όσα θα ταράξουν τους Σεβαστούς στα επόμενα επεισόδια

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News