Η κόντρα Μάνεση- Μελέτη είναι πλέον μάλλον κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη. Έχουν απαντήσει και οι δύο πλευρές, εκφράζοντας τη δική τους οπτική και το θέμα έχει μείνει κάπου εκεί… Τουλάχιστον δημόσια, γιατί μεταξύ τους δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνουν στ’ αλήθεια! Κι ενώ λέγαμε, λοιπόν, ότι απ’ τα δημόσια σχόλια και τις “σπόντες” έχουμε ηρεμήσει, ο Νίκος Μουτσινάς έπαιξε στην εκπομπή του ένα video με μια κίνηση του Μάνεση που μάλλον είναι… “καρφί” για την Ελεονώρα Μελέτη!

Ο Νίκος Μάνεσης, λοιπόν, όπως θα δεις στο video είπε μια απίθανα ατάκα, συνοδευόμενη από μια χαρακτηριστική κίνηση, και αποδέκτης της σπόντας ήταν η Μελέτη!

Ο παρουσιαστής, στον αέρα της εκπομπής του, χωρίς να αναφέρει το όνομα της Ελεονώρας φυσικά, πήρε μια στάση δίπλα στο τραπέζι και είπε πως λέει να αρχίσει να παρουσιάζει την εκπομπή του έτσι, γιατί έχει δει πολλούς διάσημους να το κάνουν τελευταία.

«Τώρα τελευταία έχω δει ότι πολλοί διάσημοι παρουσιάζουν την εκπομπή έτσι… Το έχω δει στην τηλεόραση και είπα να το κάνω κι εγώ. Ξεσηκώνω φιγούρες», είπε ο Νίκος Μάνεσης.

Αμέσως μετά είδαμε το video με την Ελεονώρα που συνηθίζει να κάθεται έτσι κατά τη διάρκεια της εκπομπής της!

«Εδώ πέρα υπάρχει ένα τακτ, δεν έχει γίνει κατιναρία ακόμα. Αλλά με αυτό τον τρόπο, ο κ. Μάνεσης είναι ο αρχισυντάκτης της Ελεονώρας, που τα πάνε τέλεια, οπότε κάπως έχουν το δικαίωμα να πειράζονται. Όταν δεν μπορείς να συνεργαστείς λες τελειώσαμε, δεν μπορώ δεν μπορείς κορόιδευέ με το Σάββατο», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς βλέποντας το video και με το δίκιο του!

Δες την κίνηση του Μάνεση:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News