Καταιγιστικές πρόκειται να είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά “Αγγελική”. Το spoiler για την Αγγελική ήρθε να ταράξει τα νερά καθώς μαθαίνει ότι το παιδί της ζει! Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Spoiler για την Αγγελική – Μαθαίνει ότι το παιδί της ζει

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και την Σοφία Τσίρκα, όλα όσα γνώριζε η Αγγελική μέχρι στιγμής πρόκειται να γκρεμιστούν. Στα επόμενα επεισόδια, η Τζένη μαθαίνει από τον ντετέκτιβ πως το παιδί της Αγγελικής δεν γεννήθηκε νεκρό όπως την είχαν αφήσει να πιστεύει, αλλά είναι ζωντανό. Κι ενώ η Αγγελική ξεκινά αγώνα για να το εντοπίσει, ο Δημήτρης αποφασίζει να ομολογήσει τα εγκλήματά του. 

Ο βιασμός που υπέστη πριν από δεκαεπτά χρόνια άλλαξε για πάντα τη ζωή της Μαργαρίτας. Με το όνομα Αγγελική, εμφανίστηκε στην οικογένεια Αργυρών προκειμένου να πάρει την εκδίκησή της για όλα όσα της έκαναν. Η ζωή της στιγματίστηκε για πάντα έπειτα από εκείνο το βράδυ, καθώς ο πατέρας της αυτοκτόνησε και εκείνη διαπίστωσε πως είχε μείνει έγκυος. Ωστόσο, το μωρό αυτό της είπαν πως πέθανε στη γέννα. Στα επόμενα επεισόδια, όμως, όλα ανατρέπονται και για την Αγγελική αρχίζει ένας νέος κύκλος εξελίξεων και ανατροπών.

Το μωρό της Αγγελικής δόθηκε σε ίδρυμα

Όταν η Τζένη αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να ερευνήσει το παρελθόν της Αγγελικής κι ενώ η τελευταία πιστεύει πως εκτός από την αληθινή της ταυτότητα δεν θα βρει τίποτε άλλο κάνει λάθος. Ο ντετέκτιβ επικοινωνεί λίγες μέρες μετά µε την Τζένη και της αποκαλύπτει πως η Αγγελική ήταν έγκυος και γέννησε ένα μωρό, το οποίο όμως δόθηκε σε ίδρυμα. Εκείνη µε τη σειρά της το λέει στην Αγγελική, η οποία δεν μπορεί να το πιστέψει, καθώς εκείνη θεωρούσε πως το μωρό που κυοφορούσε γεννήθηκε νεκρό. Η Αγγελική είναι συγκλονισμένη και θέλει να μιλήσει και η ίδια µε τον ντετέκτιβ.

Οι επόμενες μέρες θα είναι ανατρεπτικές για τη ζωή της. Όταν θα μάθει πως τελικά το παιδί της είναι ζωντανό, θα θελήσει να κάνει τα πάντα προκειμένου να το εντοπίσει. Δεν μπορεί να πιστέψει το άσχημο παιχνίδι που της παίζει η ζωή, ακόμη µία φορά, αλλά και ποιος την παγίδευσε και της πήρε το μωρό της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, το σχέδιο εκδίκησής της για τους Αργυρούς φαίνεται πως συνεχίζεται κανονικά.

Ο Δημήτρης αποφασίζει να ομολογήσει όσα έχει κάνει

Παράλληλα, ο Δημήτρης μετά το ατύχημα στον στάβλο και τα χτυπήματα που δέχτηκε από το άλογο είναι απελπισμένος και τρομαγμένος απ’ την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί. Τότε, όμως, παίρνει µία καθοριστική απόφαση. Θέλει να ομολογήσει για όλα όσα έχει κάνει. Ωστόσο, για τις προθέσεις του ενημερώνεται η Αθηνά και προσπαθεί να τον σταματήσει. Φοβούμενη ότι ο Δημήτρης θα ανοίξει το στόμα του, αποφασίζει να τον απομακρύνει απ’ όλους. Θέλει να τον απομονώσει και να µην τον αφήσει να μιλάει µε κανέναν για κάποιο διάστημα μέχρι να αναρρώσει και να του φύγει από το μυαλό η ιδέα της ομολογίας.

Η Αθηνά παίρνει δραστικά μέτρα

Ωστόσο, η Αγγελική προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του Δημήτρη και να τον αναγκάσει να της εξομολογηθεί όσα έχει κάνει. Κι ενώ είναι στο δωμάτιό του και τον πιέζει να της μιλήσει, την τελευταία στιγμή τούς πιάνει η Αθηνά και τον αποτρέπει. Τις επόμενες μέρες, όμως, η συμπεριφορά του Δημήτρη δεν αλλάζει. Συνεχίζει να θέλει να ελαφρύνει την ψυχή του και να μιλήσει για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Μάλιστα, ύστερα από µία συζήτηση µε τον Νικόλα, ο τελευταίος θορυβείται. Ο ίδιος μιλάει στην Αθηνά για τα όσα προσπάθησε να του εξομολογηθεί ο αδελφός του στο δωμάτιό του, πράγμα που την αναγκάζει να πάρει ακόμη πιο δραστικά μέτρα για την απομόνωσή του.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Tags :