Οι 3 καλύτεροι του φετινού GNTM που κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε τόσες συμμετοχές, βγήκαν απ’ το παιχνίδι, και ακόμα κι αν ο τίτλος δεν μπορούσε να χωριστεί στα 3, θεωρούνται όλοι νικητές. Ο Ηρακλής κέρδισε τον τίτλο, αλλά και οι συνυποψήφιοί του στον τελικό κατάφεραν να κερδίσουν την καρδιά του κοινού, αλλά και των κριτών, τόσο με τον επαγγελματισμό όσο και με τον χαρακτήρα τους. Ηρακλής, Ανδρέας και Παρασκευή έκαναν τώρα τις πρώτες τους αναρτήσεις στο Instagram, ευχαρίστησαν τον κόσμο, τους κριτές και όλη την παραγωγή και υποσχέθηκαν ότι τα καλύτερα τώρα έρχονται!

Ηρακλής, Ανδρέας και Παρασκευή: Δες τι ανέβασαν στο Instagram τους

Ηρακλής

Καλή φάση μπορώ να πω, σας ευχαριστώ έναν προς έναν που με στηρίξατε και πιστέψατε σε εμένα όταν υπήρξαν στιγμές που δεν πίστεψα ο ίδιος. Δεν παίζει να φτάσει ένα ποστ να πω το πώς αισθάνομαι θα το αποδείξω στην πορεία, και να θυμάστε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hercules Tsuzinov (@hercules0)

Ανδρέας

«Το όμορφο ταξίδι ήρθε η ώρα να τελειώσει και για εμένα κάπου εδώ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλη την στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, τώρα που το πραγματικό παιχνίδι ξεκινά. Να θυμάστε υγεία, χαμόγελα , αγάπη και πάνω από όλα πίστη στον εαυτό σας και εύχομαι όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!», έγραψε ο Ανδρέας λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreas Athanasopoulos (@at.andreas)

Παρασκευή

Η Παρασκευή στην ανάρτησή της έκανε λόγο για ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε, ενώ έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα σε όλους να μην παρατάνε τα όνειρά τους:

Ένα όνειρο μου πραγματοποιήθηκε θέλω να πω σε όλους να μην τα παρατάνε να πιστεύουν στον εαυτό τους και θα τα καταφέρουν .Κλείνει αυτό το όμορφο ταξίδι για μένα αξέχαστες εμπειρίες αξέχαστοι άνθρωποι .Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου αυτούς τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα από την πρώτη στιγμή @genevievevv @vickykaya_ @angelosbratis @skoulos @yiorgoskaravas_official Σας αγαπώ όλους

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News