Ο Γιώργος Μαυρίδης με την νέα του εκπομπή «Into Your Heart» ρίχνει φως σε ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, αυτή τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στις 23:15 στο Open. Ο παρουσιαστής και η ομάδα του αποφασίζουν να μιλήσουν και να μας δείξουν το σκληρό πρόσωπο ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, της γυναικείας κακοποίησης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης επισκέπτεται τις γυναίκες που ζουν κρυφά ή φανερά κάθε είδους κακοποίηση και μαζί με το το «Into Your Heart» απλώνει ένα χέρι αγάπης και αλληλεγγύης και αφήνει τις ιστορίες τους να ακουστούν. Επισκέπτεται έναν ξενώνα, ο οποίος παραμένει ανώνυμος, για λόγους ασφαλείας, βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα και φιλοξενεί κακοποιημένες γυναίκες, που έχουν βιώσει πολύ σοβαρά περιστατικά βίας. Το επεισόδιο πρόκειται να σε καθηλώσει, ενώ οι ιστορίες των γυναικών θα σε συγκλονίσουν.

Νέο αρνητικό ρεκόρ για το 2021: H χειρότερη χρονιά για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο ίντερνετ

«Into Your Heart»: Ένα ντοκιμαντέρ για τη γυναικεία κακοποίηση κι ένα έργο συμπαράστασης για τον αγώνα που δίνουν.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η ομάδα του «Into your Heart», μιλάνε ακόμα με ψυχολόγους, παιδοψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και νομικούς, έτσι ώστε να γίνει πλήρως κατανοητή όλη η διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος. Πώς μπορούν αυτές οι γυναίκες να ξεπεράσουν τα τραύματά τους και να καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους; Πώς βρήκαν τη δύναμη μέσα τους να πολεμήσουν με όλη τους την ψυχή, στην πιο δύσκολή τους στιγμή και να βγουν νικήτριες;

Into Your Heart

Πρόκειται για μια εκπομπή που βγαίνει βαθιά μέσα από την καρδιά. Πώς μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης μπορεί να ευαισθητοποιήσει και να ενώσει διαφορετικούς ανθρώπους για έναν κοινό σκοπό; Το «Into Your Heart» δείχνει αυτό που ίσως να φαντάζει απλό αλλά είναι και δύσκολο ταυτόχρονα: τη συλλογική προσπάθεια που γιατρεύει τις πληγές και κάνει πάντα τη διαφορά. 

Κακοποίηση γυναικών: Πες το “αρκετά” πριν να είναι αργά και φύγε!

Σε συνεργασία, λοιπόν, με έμπειρους επαγγελματίες θα δημιουργήσει με τον δικό του τρόπο έναν κόσμο πιο όμορφο που θα ανακουφίσει τη ζωή των συνανθρώπων μας, που δίνουν την δική τους μάχη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News