Η Diana, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, πέθανε πριν από 24 χρόνια τον μήνα Αύγουστο κι ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Η παραγωγή του PBS κυκλοφορεί ένα νέο ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Diana με όνομα «In Their Own Words: Diana, Princess of Wales», το οποίο πραγματεύεται την ζωή της πριγκίπισσας του λαού από τα παιδικά της χρόνια εώς και το τραγικό δυστύχημα, που της στέρησε την ζωή.

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Spencer με την Kristen Stewart στον ρόλο της πριγκίπισσας Diana

Τα highlights του ντοκιμαντέρ για την πριγκίπισσα Diana είναι φυσικά, ο γάμος της με τον πρίγκιπα Κάρολο και η εξέλιξή της σε πριγκίπισσα, καθώς και η αγάπη της για τον συνάνθρωπο, που την οδήγησε τελικά στο να γίνει ένα από τα πιο αγαπητά άτομα στον πλανήτη.

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην επικεντρώνεται και στα «αγκάθια» της ζωής της Diana Spenser, όπως το διαζύγιο των γονιών της, όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί και αυτό, που την πονούσε πάντα περισσότερο από κάθετί, την απουσία της μητρικής αγάπης.

Κυκλοφόρησε η δραματική αφίσα της ταινίας για τις τρεις πιο κρίσιμες μέρες της ζωής της πριγκίπισσας Diana

Όταν οι γονείς της χώρισαν το 1969, μετά από 15 χρόνια γάμου, η επιμέλεια των παιδιών δόθηκε στον πατέρα της -γεγονός ασυνήθιστο για την εποχή- και η μητέρα της εγκατέλειψε το σπίτι και τα παιδιά της μια για πάντα. Αυτή η αλλαγή στην ζωή της, στοίχισε πολύ στην Diana, η οποία πίστευε ότι η μητέρα της την εγκατέλειψε, γιατί έκανε εκείνη κάτι λάθος.

«Η Diana ήταν ένα μικρό κορίτσι, που έψαχνε διαρκώς την μαμά του. Επηρεάστηκε βαθιά από το διαζύγιο των γονιών της, ένιωθε πως η μητέρα της την είχε εγκαταλείψει και αυτή ήταν μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην ζωή της», τόνισε ο συγγραφέας Andrew Morton που είχε γράψει το 1992 το βιβλίο «Diana: Her True Story».

Το καλοκαιρινό στυλ της πριγκίπισσας Diana και 7 tips για να το αποκτήσεις

«Θυμάται τον γάμο των γονιών της μέσα στην δυστυχία. Πολλοί καβγάδες, πολλές φωνές. Μου είπε πως κάποια στιγμή ο πατέρας της είχε χτυπήσει την μητέρα της. Γενικά, είχε μία πολύ προβληματική παιδική ηλικία», πρόσθεσε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News