Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αυτοτρολάρεται και το θέαμα είναι ξεκαρδιστικό. Η γνωστή παρουσιάστρια του Pop Up αποφάσισε να μας δείξει την… αλήθεια πίσω από τις κάμερες!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αυτοτρολάρεται

Σε καθημερινή προβολή, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει την εκπομπή της, “Pop up” στον Alpha μέσα από την οποία κρατάει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να αποκαλύψει την πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Με μία υπέροχη δόση χιούμορ, η ίδια “τσαλακώνεται” θέλοντας να σατιρίσει την τηλεοπτική πραγματικότητα και να ενημερώσει τους followers της ότι “Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται” όπως πολύ εύστοχα αναγράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης καθώς είναι πανέμορφη αλλά και καλλίγραμμη. Η ανάρτηση που έκανε δεν αφαιρεί τίποτα από όλα αυτά παρά μόνο προσθέτει μία δόση χιούμορ στην δική της πραγματικότητα την οποία επέλεξε να μοιραστεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται η ίδια αποφάσισε να κάνει πράξη το γνωστό “Instagram vs Reality” με τον καλύτερο τρόπο! Οι φωτογραφίες που ανέβασε τη δείχνουν σε πιο φυσικές και ανθρώπινες στιγμές κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ για τα τηλεοπτικά πλάνα όπως και κατά τη διάρκεια των φωτογραφήσεων.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News