Μπορεί η Ikea και η Byredo να έχουν τις ίδιες σουηδικές ρίζες, ωστόσο αυτό είναι και το μοναδικό κοινό τους γνώρισμα. Τώρα, όμως, τα δύο αγαπημένα brands ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια νέα limited σειρά κεριών IKEA X Byredo, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή κεριών της συνεργασίας IKEA X Byredo ονομάζεται «Osynlig» που στα σουηδικά σημαίνει “αόρατος”. Η σειρά περιλαμβάνει 13 κεριά με τιμές που θα κυμαίνονται περίπου από 5 έως 25 ευρώ, τη στιγμή που ένα κερί Byredo κοστίζει περίπου 60 ευρώ!

Δουλεύεις απ’ το σπίτι; Ανανεώνουμε μαζί το home office σου για να γίνεις πιο παραγωγική!

Τα κεριά της συλλογής της IKEA σε συνεργασία με τον ιδρυτή της Byredo, Ben Gorham, θα περιλαμβάνουν λουλουδάτα, ξυλώδη και φρέσκα αρώματα και θα είναι διαθέσιμα από 1 Νοεμβρίου 2020. Μερικά από τα αρώματα που θα περιλαμβάνει η σειρά είναι τα: «Peach Blossom and Bamboo», «Swedish Birch and Juniper», και «Tobacco and Honey».

IKEA X Byredo

Σε δηλώσεις του ο ιδρυτής της πολυτελούς μάρκας Byredo ανέφερε ότι: «Η μυρωδιά είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ενός σπιτιού και δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης και ασφάλειας»…

Διάβασε τη συνέχεια στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News