Φέτος, όπως έχουμε ξαναπεί, τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Προς το παρόν όλοι μας βρισκόμαστε στο σπίτι και αφού περνάμε τόσο χρόνο εκεί, φροντίζουμε λίγο παραπάνω τον χώρο μας. Μάλιστα, φέτος όλοι στολίζουν από νωρίς για να απολαύσουν τουλάχιστον χουχουλιάρικες, γιορτινές στιγμές! Αν ψάχνεις κι εσύ πώς να στολίσεις φέτος, σου έχουμε ιδέες για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου!

Θέλεις κάτι λαμπερό και κλασικό; Θέλεις κάτι πιο ιδιαίτερο με πιο minimal στοιχεία; Θες να ακολουθήσεις την τάση που θέλειε φέτος τα “μισά” δέντρα να “πουλάνε” πολύ, ειδικά για μικρότερα σπίτια ή θέλεις ένα δέντρο 2.40 με πυκνό φύλλωμα για να δείχνει σαν αληθινό;

Μικρά DIY χριστουγεννιάτικα δεντράκια για να διακοσμήσεις το σπίτι σου!

Ό,τι και να θέλεις το σίγουρο είναι ότι μπορείς να πάρεις έμπνευση απ’ τις παρακάτω εικόνες και να προσαρμόσεις τον στολισμό στον δικό σου χώρο!

Να θυμάσαι ότι εάν έχεις μικρό σπίτι καλό είναι να αποφύγεις τα τεράστια δέντρα που θα το “μπουκώσουν” και απ’ την άλλη εάν το σπίτι σου είναι μεγάλο, πάρε ένα ψηλό και πυκνό δέντρο, γιατί ένα μικρότερο θα χάνεται στον χώρο.

Φέτος, σου αξίζει να κάνεις το σπίτι σου όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί! Υπάρχουν τόσα πολλά ελληνικά καταστήματα με e-shops για να κάνεις τις αγορές σου απ’ την ασφάλεια του σπιτιού σου. Οι επιλογές που θα βρεις στην αγορά είναι πολλές και για όλα τα budget γι’ αυτό μόλις καταλήξεις στο στιλ που θέλεις να διακοσμήσεις το σπίτι σου, μην χάσεις χρόνο, μπες να κάνεις την παραγγελία σου. Θα αλλάξει αμέσως η διάθεσή σου μόλις το σπίτι σου στολισμένο!

Ιδέες για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου

Και αφού στολίσεις, πάρε ιδέες για το τι να γράψεις στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News