Με την πανδημία καλωσορίσαμε στη ζωή μας την έννοια της τηλεργασίας και της τηλεκπαίδευσης. στην αρχή ήταν δύσκολο τελικά όμως βρήκαμε τον τρόπο και τον χώρο στο σπίτι μας και διαμορφώσαμε έναν χώρο στον οποίο μπορούσαμε να εργαστούμε. Λόγω της άμεσης ανάγκης που προέκυψε μπορεί να μην είχες το χρόνο να σκεφτείς πώς να διακοσμήσεις το χώρο του γραφείου σου στο σπίτι με σκοπό φυσικά να είναι πιο ευχάριστο το να δουλεύεις σε αυτόν. Υπάρχουν 2 ιδέες που μπορείς να δοκιμάσεις να φέρεις και εσύ στο σπίτι σου και να γίνεις πιο παραγωγική και δημιουργική μέσα από αυτό!

Πώς να διακοσμήσεις το χώρο του γραφείου σου στο σπίτι

Ό,τι πιο chic μπορείς να δοκιμάσεις

Ο χώρος σου πρέπει να σε εμπνέει και να αντικατοπτρίζει τη μοναδική σου προσωπικότητα. Γι ‘αυτό μην φοβηθείς να σκεφτείς και λίγο έξω από το κουτί. Η Leura Fine, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Laurel & Wolf, αναφέρει χαρακτηριστικά για τη συγκεκριμένη διακόσμηση:

Θέλαμε να σχεδιάσουμε έναν χώρο που ήταν μοντέρνος, λειτουργικός και αντανακλώντας την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του σπιτιού, Desi Perkins. Ο μαύρος τοίχος τόνισε πρόσθεσε βάθος στο χώρο και προσθέσαμε έναν πολυέλαιο πάνω από το γραφείο για να προσθέσουμε λίγη λάμψη και γοητεία. Το πλακάκι με πλακάκια από ξύλο διατηρεί τον χώρο οργανωμένο, χρησιμεύοντας ως μονάδα αποθήκευσης προϊόντων ομορφιάς και πάγκο για είδη γραφείου. Η λειτουργικότητα του χώρου επιτρέπει στην Desi να παραμείνει στην κορυφή της επιχειρηματικής της σταδιοδρομίας, ενώ η κομψή διακόσμηση παρέχει το τέλειο σκηνικό για τα βίντεο και τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Προσθέτοντας λίγο πράσινο

Μπορείς πάντα να δώσεις λίγη ζωή στο χώρο σου, προσθέτοντας κάτι ζωντανό όπως είναι το αγαπημένο σου φυτό. Η Niki Brantmark, Συγγραφέας και Ιδρυτής του My Scandinavian Home έχει τονίσει για το παραπάνω tip:

Προσπαθώ να διασφαλίσω ένα ισορροπημένο γραφείο στο σπίτι που θα είναι πρακτικό, εργονομικό, άνετο και καθαρό – εάν αυτά τα στοιχεία δεν είναι στη θέση τους, ξέρω ότι θα καταλήξω να δουλεύω στο τραπέζι της κουζίνας! Ένα υπέροχο φυτό λέγεται ότι σας βοηθά να διατηρείτε την αίσθηση ηρεμίας και καθαρισμού του αέρα. Μου αρέσει είτε ένα σανσιβιέρια είτε ένα ζαμιοκούλκα. Και τα δύο φαίνονται υπέροχα, είναι καλά για τον καθαρισμό του αέρα και έχουν χαμηλή συντήρηση! ”

Οι ειδικοί συνιστούν να διακοσμήσεις το χώρο του γραφείου σου στο σπίτι με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθεις άνετα. Κράτα τον καθαρό, τακτοποιημένο και ζωντανό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News