Ο γιος του Σάκη και της Κάτιας, ο Αλέξανδρος, μεγαλώνει και σήμερα έχει γενέθλια! Η περήφανη μαμά έδωσε τις πιο γλυκές δημόσιες ευχές στο παιδί της μέσω Instagram, ανεβάζοντας μια οικογενειακή φωτογραφία.

Εκτός απ’ το γλυκό της υπόθεσης, με τις δημόσιες ευχές και την φωτογραφία όπου είναι μαμά-μπαμπάς και παιδί, εμείς δώσαμε περισσότερη σημασία στις λέξεις που χρησιμοποίησε!

Οι περισσότεροι celebrities και όχι μόνο συνηθίζουν να λένε δημόσια “χρόνια πολλά” στα παιδιά τους. Βλέπεις, τα social media μας έχουν βάλει σε ένα άλλο mindset, όπου για κάποιο λόγο αισθανόμαστε την ανάγκη εκτός απ’ το να ευχηθούμε στους αγαπημένους μας κατ’ ιδίαν, να γράψουμε και δημόσιες ευχές. Και εννοείται πως αυτό είναι Οκ. Δυστυχώς, όμως, οι περισσότεροι από εμάς θα γράψουμε κάτι μπορεί και να μην μας εκφράζει, απλά και μόνο για να υπακούσουμε στους κανόνες τα social media. Λίγοι από εμάς θα γράψουμε 2-3 λέξεις που να είναι κάτι ξεχωριστό. Και αυτό το ξεχωριστό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι κάτι «ψαγμένο» ή «δυσνόητο», αλλά να είναι κάτι που πραγματικά έχει αξία.

Η Κάτια Ζυγούλη με την ανάρτησή της έκανε τη διαφορά. Θα μπορούσε να γράψει χίλια δυο πράγματα για τον γιο της Αλέξανδρo, να τον πει το ομορφότερο, εξυπνότερο, καλύτερο παιδί του κόσμου.

Αλλά εκείνη επέλεξε να χρησιμοποιήσει δύο λέξεις με πολύ μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα. «Διαισθητικό» και «σοφό». Και απ’ αυτές τις λέξεις απλά καταλαβαίνουμε πώς αντιλαμβάνεται τα παιδιά της η Κάτια Ζυγούλη.

«Εννέα χρόνια μου δίνει μαθήματα ευαισθησίας και τον θαυμάζω άπειρα». Ακόμα μια σπουδαία φράση, μια πραγματικά περήφανη μαμά που, εκτός απ’ να δίνει στο παιδί της, αντιλαμβάνεται πόσα παίρνει από εκείνο. Κι αυτό είναι υπέροχο.

Αυτή η ευχή πραγματικά μας έφτιαξε τη μέρα.

Ο γιος του Σάκη και της Κάτιας έχει γενέθλια, δες την ευχή και την ανάρτηση:

Το υπέροχο αγοράκι μας,
αυτό το τόσο διαισθητικό και σοφό παιδάκι,σήμερα γίνεται 9 χρόνων.
Εννέα χρόνια μου δίνει μαθήματα ευαισθησίας και τον θαυμάζω άπειρα.
✨Χρόνια πολλά Αλέξανδρε μας!✨

Θαυμάζουμε αυτούς τους γονείς! Σάκη και Κάτια έχετε μια υπέροχη οικογένεια!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News